anajmad -> RE: Grozno hude menstruacije (19.3.2009 6:35:54)
|
Jst sem po tretjem porodu,dobesedno rojevala vsak mesec ob menzesu. To je lilo od mene,ko iz škafa,bolelo ko hudič,bolje da ti ne povem. Dala sem si vstaviti tudi mireno(še takrat sem jo morala plačat,gggrrrr). Iz meseca v mesec je bilo slabše. Po 7.mesecih oz 9.mesecih sem si jo odstranila in potem smo dve leti čarali s KT. Pa ni bilo nič boljše. Kmalu so se mi pojavile še vmesne krvavitve. Padle so tudi debate,da prihajam v meno itd. Lani avgusta sem šla na čiščenje maternice,ker so ugotovili,da so me po tretjem porodu premalo sčistili in da je zgleda ostal še košček posteljice notri,ki se je prirastel na maternično steno. Potem sem dobila tablete za uravnavanje ciklusa,ki sem jih jemala pol leta. Sedaj jemljem tablete cerazette in nimam menstruacij (hvalabogu) imam pa zalo močne bolečine,takrat ko bi mogla imeti ciklus. Ravno danes imam ginekologinjo in če želiš ,ti lahko povem,kaj mi bo naredila glede teh bolečin. Je pa res,da po teh tabletah sploh nimam krvavitev,kar je po eni strani zelo v redu,ker meni ni pomagala nobena moncup skodelica, ali pa tampon. Imela sem v času menzesa prav tapecirano rit,skoraj od popka do sredine hrbta. Pejt k zdravniku in se pogovori.
|
|
|
|