|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški dodatek
18.3.2009 13:24:14   
*nina*
pozdravljene

mene pa zanima če si je katera delala infromativni izračun otroškega dodatka na netu ( center za socialno delo šiška) in koliko so se potem ujemali znesek, ki ste ga dobile v odločbi in znesek , ki ste ga same izračunale? in pa v kolikšnem času ste dobile odločbo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroški dodatek
18.3.2009 13:50:46   
Katy78
Informativni izračun in dejanski znesek na odločbi se ujemata v celoti. Odločbo sem prejela v 1 tednu.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2009 14:24:03   
*pepelka*
točno tako
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Informativni izračun in dejanski znesek na odločbi se ujemata v celoti. Odločbo sem prejela v 1 tednu.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2009 14:27:33   
yania
Znesek se ujema...oz.se meni ni, ker so se (spet) pri meni zmotili, in to kar za več kot polovico.....
Vse zneske so računali 2x, moje in od moža, polega tega pa enega še kar zraven dopisali....no v dveh dneh, po tem, ko sem jih poklicala in smo uredili zadevo, da je njihova pomota, sem dobila novo odločbo...
Punce, preverite, kaj dobite....saj, če jim rata, jim rata, al kako?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2009 14:49:10   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Znesek se ujema...oz.se meni ni, ker so se (spet) pri meni zmotili, in to kar za več kot polovico.....
Vse zneske so računali 2x, moje in od moža, polega tega pa enega še kar zraven dopisali....no v dveh dneh, po tem, ko sem jih poklicala in smo uredili zadevo, da je njihova pomota, sem dobila novo odločbo...
Punce, preverite, kaj dobite....saj, če jim rata, jim rata, al kako?
 Ja, ja, država sam gleda, komu in kako bo 10 evrov na mesec ukradla user posted image . Ej, napake se pač dogajajo in treba je stvari preverit, se strinjam, ampak ni pa treba delat panike med prebivalstvom user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2009 17:48:03   
Pšemek
Meni se razlikuje za cca. 2€, ker sem v informativni izračun vnašala zaokrožene zneske. Za odločbo se pa ne spomnim več.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2009 9:16:14   
pizamca
meni se je točno ujemalo

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?