mravljinci (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

5ra83 -> mravljinci (18.3.2009 13:09:45)

Sem v 20. tednu in sem imam od danes takšen čuden občutek v trebuhu, kot da  bi imela mravljince[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pa me zanima ali je možno, da sem začutila otroka? Ali je možno, da je kaj narobe? Kako se čuti otrdevanje trebuha?

Pikicapokica6 -> RE: mravljinci (18.3.2009 13:45:26)

V bistvu bi lahko bilo otrdevanje. Ker jaz ob otrdevanju čutim mravljince, ampak hkrati tudi trebuh rata res trd, pa tudi pritisk navzdol čutim (to pa mislim, da ni nujno ob otrdevanju).
Gibe otroka najprej čutiš kot da bi ti npr. malo prebava nagajala, ma ne vem, kako naj razložim. Sama na začetku nisem vedla, al je to črevesje al gibi otroka.

baby blue -> RE: mravljinci (18.3.2009 15:06:51)

možno je tudi da čutis gibe otroka

dreamhorse -> RE: mravljinci (19.3.2009 9:00:54)

Gibe otroka čutiš kot plahutanje metujčkov, ali kot da bi te nekdo od znotraj nakratko požgečkal. In če ne veš, kaj pomeni to, potem je sigurno to to... Ne moreš zamenjat za kaj drugega

5ra83 -> RE: mravljinci (19.3.2009 9:43:10)

Hvala vam za odgovore. Sem mi je včeraj popoldne zdelo kot, da me za sekundo nekaj požgečka po trebuhu in zdaj res mislim, da je to to. Ne čutim pa še vsaki dan. Od kdaj moraš začet šteti 10 gibov na dan?

Stran: [1]