Šivilja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Šivilja (5.5.2005 10:51:23)

Ali pozna katera dobro šiviljo in za kakšen soliden denar? Rada bi si dala delat eno oblekco, pa še dvoje hlače imam za popravit. Po možnosti iz LJ ali okolice.

LP, Bejba

Natas@ -> Šivilja (5.5.2005 11:39:46)

Soliden denar :zmeden:? Sem si zadnjič hotla ene dat naredit pa bi prišle 10000 sit + material. Sem si šla potem raje kupit v trgovino za 8000sit. Je pa res, da sem samo eno vprašala, lahko da je kje ceneje.

Lp

tinka-pepa -> Šivilja (5.5.2005 12:50:50)

iz kod pa si?

Bejba -> Šivilja (5.5.2005 13:00:48)

Iz okolice Ljubljane,tako da bi bilo najboljše, če bi bila kje v LJ.
Natas saj vem, da je ful drago, če si daš šivat, ampak jaz bi si dala šivat obleko v katero se bom preoblekla na poroki in vem, da take kot sem si zamislila ne bom nikjer dobila. Posebej ne zame, ki nimam ravno idealnih mer.

žiža -> Šivilja (5.5.2005 13:12:51)

ja punce tako je, tud šivilje morajo od nečesa živet. Se ene hlače dalj časa delajo kot pa eno striženje in friziranje, pa redko kdaj prideš od frizerja z računom nižjim kot 10.000sit.
Bejba lahko ti jaz kako pomagam. Lahko mi na privat napišeš kakšno si si zamislila, potem se bova pa naprej zmenle. Bi blo pa za solidno ceno. Mojo poročno sem sama naredila (lahko vidiš v albumu) zdej delam pa še sestrino poročno.
:rozica:

Bejba -> Šivilja (5.5.2005 13:20:27)

Žiža, sama si jo naredila? Ala ti vera :bravo:. Ti že pišem......

.ču -> Šivilja (5.5.2005 13:24:47)

Ej ziza:bravo:svaka ti cast!
sm sla prov slikce gledat,da sm vidla tvojo obleko:bravo:dobra si,da si se v to podala,pa se za sestro sivas,pravis:bravo:
Jes sm tud tehnicno tekstilno nardila drgac,pa se nc ne spravim nardit:(samo kadar je treba kej popravt,al pa ksn gumb,je pa ze pocas vse...
Sm ze cist vn iz tega:(se mi ful skoda zdi casa,pa material,pa elektrika,pa zivci,...poj pa pr men ni racunice,...

Pridna,res:bravo:

žiža -> Šivilja (5.5.2005 13:38:03)

Ja sej pri računici se vse konča. Je bl zabavno it v šoping. No samo mene je moja poročna prišla 35.000 sit, se pravi ene 20.000 cenej kot če bi si jo sposodila. Men je ful dobr šivt, sam kaj ko je cajta bl mal

žiža -> Šivilja (5.5.2005 13:59:22)

sem dala not še eno slikco, kjer se bolj vidi obleka

Erdbeere -> Šivilja (5.5.2005 14:35:34)

Matr si pa majstrica žiža...vsaka ti čast :bravo:

Stran: [1]