vesna12 -> IVF POSTOPEK-iščem dekle, ki sem ji obljubila odgovor!!! (6.5.2005 14:32:54)
|
Pozdravljena Pika, Ja saj je res različno enim-redkim rata že v prvo, ene reve pa tudi 15x-20x....same plačujejo ene pol obupajo ene pa ne-različno. No meni je uspelo v drugo-ne vem a sem imela samo srečo ali kaj sem tudi bolj flegmatik oziroma se ne sekiram za vsak "drek". Prvič, ko sem bila tam sem ves čas razmišljala in poslušala druge ene so jamrale ko hudir -ene so se res zelo sekirale, pa na to ne smeš kaj preveč reagirat. mislit moraš na lepe stvari-biti optimist "saj bo,če ne prvič pa drugič, pa tretjič", ne smeš obupat. Ti pa svetujem, da greš čimprej, ker se to rado ful zavleče 1 leto,2..3..5..odvisno od tebe same-kaj bodo sploh ugotovili, da je pri tebi razlog, da ne moreš zanositi. Boš pa videla koliko punc, mladih in starih je na poti umetne oploditve..Ko pa dobiš :duda::duda::duda: si pa res v 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Če te še kaj zanima kar napiši in ti bom poskušala povedati. Lp, Vesna 9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|