Gina
|
Ma vsaka šola ima pluse in minuse. In odvisno je tudi to, katere reči tebi veliko pomenijo. Od tega ti bo šola dobra al pa ne. A je tebi važno, da je otrok srečen in prihaja zadovoljen domov, da nima ne vem kakega stresa, ali ali ti je bolj važno, da ima fakultativno ne vem koliko jezikov, ali da šola sodeluje v mednarodnih projektih, ali da prireja ne vem kakšne dneve odprtih vrat, ali morda da ima fajn psihologinjo, ravnateljico, ali da je šola tipitop zrihtana, pa je vse nobel notri, ali morda da otroke pošilja na vse natečaje in tekmovanja, ali da hodijo na ziljon taborov, ali so ti morda le ti odveč, ali......... Potem vprašaš 10000 ljudi, pa dobiš ravno toliko različnih odgovorov. Drugače pa o Prulah jaz ne vem veliko, razen da poznam njihovo pomočnico, ki se mi zdi milo rečeno malo "čudna", je ne bi hotela imeti za pomočnico, Merc je tam ravnatelj in se bo vedno potegnil za otroke, sploh za tiste s posebnimi potrebami, zagovarja jih čez trupla če je treba, sicer je pa zelo samosvoja osebnost z mnogimi zelo pametnimi idejamo, pa tudi mnogimi mal norimi (gre pač v skrajnosti pri vseh zadevah, večkrat se strinjam z njim kot ne), poznam tudi 3 učiteljice, vsako iz drugega konca, pa se mi zdijo vse tri fajn. Drugega pa o šoli ne vem.
|