rolerji ali kotalke? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


fify -> rolerji ali kotalke? (18.3.2009 9:02:48)

Hi,

ali naj 3-letnika postavimo takoj na rolerje, ali najprej na kotalke (s 4 kolesi), da proba vsaj hoditi v njih?

Zanimajo me izkušnje, ali gre kar takoj z rolerjo, ali 3-letnik obdrži ravnotežje na rolerjih?...in ali se kotalke sploh še da kje kupiti?

kako je šlo vam, in kdaj ste začeli rolati?

Thx.





muha1 -> RE: rolerji ali kotalke? (18.3.2009 9:14:57)

Naša je lani za tretji roj. dan dobila rolarje in se je že po enem tednu rolala brez držanja. Jaz pravim, da je odvisno od otroka. Če imate možnost si jih sposodite in probajte.




*goldfish* -> RE: rolerji ali kotalke? (18.3.2009 10:14:57)

Sama sem bila prejšnji teden v isti dilemi...
Pa sem se odločila za rolerje. Se točno ne spomnim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...amapk v eni športni trgovini sem zasledila komplet ščitnikov, čelade in rolerje za 25€. Čim v otroški trgovini sva pa našla kotalke od Vlakeca Tomaža za 21€.

Sva obula rolerje...delal je neke čudne mojstrovine, nato pa nama je ratalo. Po nekaj korakih že sam zna uloviti ravnotežje in dela majcene korake z njimi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Aja..je pa lump star 4 leta.




metuljčica1 -> RE: rolerji ali kotalke? (18.3.2009 10:43:27)

Naša je lani za pisanko dobila rolarje, bila je stara4leta.Pa je šlo kar odlično, prvič smo ji pomagali, potem pa je že sama.Zdaj vsak dan komaj čaka da je lepo vreme, da obujema vsaka svoje rolarje pa grema na sonček.Tamali jih bomo pa tudi takoj drugo leto, ko bo stara 3 leta kupili. 




Stran: [1]