veveričica -> MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 8:50:55)
moja punčka ima 2 dni po nogicah nekaj malih pikic in nevem od česa je to dobila.zanima me če ima katera podobne težave in kaj bi to lahko bilo.
pipic -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 8:55:33)
od vročine,suhega zraka itd
veveričica -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 9:00:39)
a misliš.upam da je res to.kakšne vročine a v prostoru ali telesne.a tvoj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je tud to imev
liliana -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 9:04:39)
Moja ima zadnjih nekaj dni tudi to......ker zjutraj izginejo predvidevam, da jo je vroče in ji nisem več dajala žabic gor.....in zdaj opazim zvečer samo tu in tam kakšno.....
Andromeda -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 9:04:59)
Moj je imel cca 3 tedne nazaj drobne pikice po trebuščku, zato ker mu je bilo prevroče. Obleci ga manj, pa bojo pikice v parih dneh izginile.
veveričica -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 9:11:16)
potem bo pa verjetno to od vročine ja.joj hvala vam sem bila ful v skrbeh
vandame -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 13:22:32)
lahko je pa kakšna alergija ker moji je tko ratal sam po trebuhu k je jedla mandarine in je dobla alerijo nanje
veveričica -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (18.3.2009 14:17:21)
Kako pa naj vem a je alergija.ali so še kakšni drugi znaki .res nimam pojma.ampak to so čis majčkene pikice bolj kožne barve.mislim da je res od vročine čeprav nisem 100 posto
vandame -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (19.3.2009 8:32:52)
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica
Kako pa naj vem a je alergija.ali so še kakšni drugi znaki .res nimam pojma.ampak to so čis majčkene pikice bolj kožne barve.mislim da je res od vročine čeprav nisem 100 posto
jz sem vedla tko ker kadar je jedla mandarino so ji ratal tak fleki, pol ji pa en teden nisem dala pa ni blo teh pik nato sm spet probala pa so ji spet ratale pike sam moja je bila takrat stara 16 mes. pol je pa mogla še sumamed jest in je bla čist flekasta te pikice so se kr skup zlivale tkoje zgledala kot koža od "krastače". pol sva šli pa nazaj k zdravniku in naju je naprej v bolnico poslal tm so ji vzel kri in pol je zdravnica rekla da ima alergijo na sumamed in mandarine.
ne vem spremlaj če se ji bodo večkrat pojavle pikice po kaki hrani.
vandame -> RE: MAJHNE PIKICE PO NOGAH (19.3.2009 8:33:28)
IZVIRNO SPOROČILO: vandame
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica
jz sem vedla tko ker kadar je jedla mandarino so ji ratal tak fleki, pol ji pa en teden nisem dala pa ni blo teh pik nato sm spet probala pa so ji spet ratale pike sam moja je bila takrat stara 16 mes. pol je pa mogla še sumamed jest in je bla čist flekasta te pikice so se kr skup zlivale tkoje zgledala kot koža od "krastače". pol sva šli pa nazaj k zdravniku in naju je naprej v bolnico poslal tm so ji vzel kri in pol je zdravnica rekla da ima alergijo na sumamed in mandarine.
ne vem spremlaj če se ji bodo večkrat pojavle pikice po kaki hrani.