Vprašanje? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Bojana 78 -> Vprašanje? (5.5.2005 9:45:22)

Sicer se še redno ne vključujem v vaše debate, preberem pa vse (aktivno že eno leto). Zdaj pa imam eno vprašanje. Prejšnji mesec sem prenehala jemati KT. Menstruacijo bi morala dobit včeraj (seveda če bi prišla na 28. dan kot vsa štiri leta, ko sem jemala KT). Noseča verjetno nisem, saj sva s fantom vedno uporabljala kondome (želiva namreč, da se mi telo očisti - pravijo 3 mesece počakati, potem pa v akcijo). Zanima me, ali se je pri vas spremenil menstrualni ciklus po tem ko ste prenehale z jemanjem KT? Ste se počitile drugače? Pozabila sem že, kako je bilo preden sem pričela jemati KT.
Hvala za odgovore. Super punce ste! Lep dan še naprej!

koala -> Vprašanje? (5.5.2005 9:49:14)

Najprej lepo pozdravljena.
Kar se pa tvojega vpraaanja tice, pri meni se ciklus po KT ni spremenil skoraj nic(glede dolzine mislim) moji prijateljici pa je skakl kot nor (od21-40 dni) ae pol leta, tako da je zelo zelo razlicno. Je pa moj postal obcutno bolj bolec, ceprav ze med jemajem ni bil mala malica.
Skratka uzivajta drug v drugem, pa da cimprej zagledata tisti ta pravi rezultat.

Koala

Sara3 -> Vprašanje? (5.5.2005 10:01:06)

Ciao,

no jaz sem pa ena izmed tistih, ki se ji je ciklus malček porušil. Sedaj imam :hudicek: na 30 dni in počutje je drugače. Boli me ko :hudicek: par dni prej in med. KT so bile vsaj zame super zadeva. Točno sem vedela kdaj bom dobila, in bolelo me ni skoraj nič. Že pred jemanjem KT pa sem imela podobne probleme kot sem opisala zgoraj.
Prednost je pa ta, da sedaj več :sloncek::sloncek::sloncek: kot prej. Sem pa naredila isto kot ti, pustila KT za nekaj časa, sedaj pa pridno delava na :duda:.

Če te zanima še kaj, kar vprašaj....

baguSka -> Vprašanje? (5.5.2005 10:02:35)

Ja zelo spremenil. Moj ciklust že skor 2 leti ni več reden. M prhaja kukr se ji zdi. 1x 28.dan 1x pa šele 42. Za zjokat. Moj počutje je katastrofalen. Prej vedno brez bolečin, zdej mam same krče. Mastni lasje, poun obraz mozoljev. In da ne govorim da kocine rastejo v medveda, če se nebi brila.:zmeden::(:((

Udb -> Vprašanje? (5.5.2005 10:06:22)

Živjo!! Ja, jaz sem nehala jemati KT aprila 2004 in do januarja, ko sem zanosila, sem imela M na 50, 60, 70...dni!! Tako, da...ja FAJN se je porušil!

Bojana 78 -> Vprašanje? (5.5.2005 10:08:56)

Punce hvala!

Sara3 -> Vprašanje? (5.5.2005 10:15:43)

Baguška a tebi tudi....Masti lasje, polno mazoljev, da ne govorimo, da bom tudi jaz postala kmalu medved :(:((:(:((:((še dobro, da obstajajo vsi pripomočki, da ne postanemo medvedke...:)-:)-). Sem pa mislila, da je zmano kaj narobe......

No pa sej po šlo...

biba77 -> Vprašanje? (5.5.2005 10:22:42)

Baguska in Sara3, tudi jaz sem nekje pri vaju dveh. Dobro, da so kozmeticni saloni, nega obraza in depilacije... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
M pa zmesana do konca. Ce imam kateri mesec sreco, da nimam se nekih izcedkov vmes, je pa tak SUPER... :(

girly -> Vprašanje? (5.5.2005 13:05:50)

men se je tud porušil...tko da, če ti en dan zaostaja ni panike. če pa v treh mesecih :hudicek: ne bo, potem pa k g. sicer pa tjaja tud do 1 leta da se uredi...na žalost

srečno in da bi čimprej mela svojo :duda:

Pia73 -> Vprašanje? (5.5.2005 14:35:45)

Meni je pa vse klapalo. Sicer je bil ciklus malo daljši a tak je bil tudi pred jemanjem KT. Pa sem jemala KT mislim, da celih 8 let!

Skorpija -> Vprašanje? (5.5.2005 15:27:54)

Ko sem jaz prenehala s KT nisem M dobila tri mesece - najbrž je to normalno, saj se hormoni v telesu spremenijo... Pa še čisto depresivna sem bila:((

lenika -> Vprašanje? (5.5.2005 15:35:44)

Tudi jaz sem 5 let jemala KT, zadaj pa jih že tri mesece ne več. M se je pojavila 34. da, 28. dan in 30. dan.

Stran: [1]