akin -> RE: blazina za dojenje (28.3.2009 20:45:29)
|
Ne kupujte teh blazin. Jst sem jo, pa sploh ne znam več spat brez nje, pa sem zdej že dober mesec po porodu! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] malo heca... res mi je super in res ne vem, kako sem sploh kdaj lahko bila brez te blazine. Uporabljala sem jo za spat med nosečnostjo, pa za sedet, pa za naslonit in še kot mizica za laptop v naročju, pa skupaj z dragim da sva si oba hkrati povečala udobje pri gledanju tv-ja, za dojit, za sedet ko sem poporodu fasala hemeroide - namesto šlaufa,... Ni da ni! :) Še v porodnišnico mi jo je moj moral prinest, ker na tistih postlah mi je bilo brez nje totalno neudobno in me je vse bolelo. Pa če sem slučajno sama doma, se v postelji stisnem vsaj k blazini, in je hitro boljše, haha Je pa tudi čisto res, da sem se je tako navadila, da se mi ležanje na boku zdi sedaj popolnoma neudobno, če nimam nečesa med koleni. Imam občutek, da trpi hrbtenica, pa kolki, pa kolena... prej mi ni nič falilo brez nje, tako da je do neke mere res verjetno, da če je ne kupiš je ne pogrešaš, hehe. Ampak meni je to še vedno eden od top življenjskih nakupov in sem ful hvaležna prijateljici, ki me je nakurila za nakup :)
|
|
|
|