Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 9:46:15
|
|
|
|
Kety
|
Fuuuuul sadja in cajcki,...pa med je se vedno aktualen, tako da navali predenj te do konca povozi!!! Hitro po sadje z veliko vitamina C! LP Kety
|
|
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 9:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš glavobole, potem ne bo prav nič narobe, če vsaj pred spanjem vzameš en lekadol, da boš lažje spala.
|
|
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 9:53:59
|
|
|
|
Rozalija
|
Kakor koli že, jaz bi šla na bolniško, ker to je edina stvar ki ti bo pomagala. Počitek, čajčki z limono in medom in vsake toliko lekadol. Ok saj je četrtek, pa če jutri probaš prej kidnt, ampak to se ti zna vlečt če boš v službi.
|
|
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 9:58:47
|
|
|
|
pety78
|
Ma, grozno se mi vleče. Se mi zdi, da nikamor ne gre. Včeraj je bilo še vse o.k., danes pa....:( Za bolniško pa niti omenit ne upam. Niti pojamrat ne, ker me že v začetku nosečnosti 3 tedne ni bilo zaradi krvavitev in možnosti ss, pa še 14 dni nazaj sem bila na bolniški skoraj cel teden. :(( Obup!
|
|
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 10:02:10
|
|
|
|
mujcek
|
kot so ti že ostale napisale, ni za nas srečke čudežnega zdravila; tudi jaz sem bila prehlajena bolj kot kdajkoli prej, sedaj se je stanje malo poboljšalo; zdravil nisem jemala, sem pač čakala, da se bo samo od sebe pozdravilo; sicer me je bilo strah, da ne bi bilo še huje in bi škodilo pikicama :) Edina dobra stvar pri tem prehladu je bila, da nisem čutila slabosti :rozica:
|
|
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 13:28:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pety poglej, zdaj je tvoje zdravje najpomembnejše! Nobena služba, noben šef ti ne bo v tolažbo, če bo karkoli narobe. Če si bolana in potrebuješ počitek potem pojdi k zdravniku in na bolniško. Ne pozabi, da to delaš za svojega otročička!
|
|
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 15:38:33
|
|
|
|
Tejk@
|
Tudi jaz sem staknila neko virozo. Najprej je bil bolan moj :love: sedaj pa še jaz. Tudi mene boli grlo, kašljam in smrkam. Celo zimo oz. pomlad sem full pazila da nebi kaj staknila :( zdaj pa to. Sem klicala mojo zdravnico in pravi da je treba počivat!!! in čajčke in vitaminčke pit. Če mi bo narasla temperatura na 38 pol se naj pa oglasim pri njej. Ker smo :nosecka: nas ne morejo filat z raznimi zdravili kot sicer. Tudi jaz sem v 19t 9nebesa in nobena služba ni vredna našega zdravja in zdravja naših :duda: Dela v službi nikoli ne zmanjka in prav noben ne ceni tega da hodimo delat bolani! Tudi če si bolan hočejo da delaš 100%. Noben te nič ne "prišpara". Ti moraš mislit sedaj nase in na tvojega :duda: :rozica::rozica::rozica::rozica: in takoj v posteljo
|
|
|
|
Spet se me nekaj loteva...:( 5.5.2005 19:22:11
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem pri treh mesecih in pol zbolela in ker sem imela povišan faktor vnetja sem mogla jemati antibiotik Hiconcil, ni šlo drugače. Samo v navodilih pa piše, da so ta zdravila v nosečnosti dovoljena. Je pa baje full nevarno, če mi tega ne bi zdravili z antibiotiki, tako da pounce ne se igrat. Zdravniki že vedo kaj delajo. Prejšnji teden pa se me je spet nekaj lotevalo, pa sem šla k zdravnici pa mi je dala pogledat kri in vzela 2 brisa grla. Pa je vse vredu, hvalabogu. Pomagalo pa mi je; mi je primoža na forumu svetoval; sok od ribane čebule zmešan z 2/3 meda, negravžno, samo pomaga pa,... pa limonada, pa med iz smrekovih vršičkov, pa sam med,........ Proti vročini pa krompir na noge pa pesin sok!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?