6. bolezen in neješčnost? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

HuAnita -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 8:42:46)

Pozdrav,s em našla v iskalniku simptome za 6. bolezen, pa sem samo v 1 stavku zasledila, da so bebise ob tej bolezni neješče. Prosim napišite mi vaše izkušnje, ker naša prinčipesa noče ne zizat, ne kaj konkretno jesti ali piti, tako da včeraj sploh ni pomočila 5 pleničk!!!!!:zmeden2:

kaja11 -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 8:47:22)

Mi smo imeli 6 bolezen prejšnji teden (med prazniki:()... goste hrane sploh ni šmirglal, mal se je dojil... pol se je pa še med dojenjem začel jokati in sem ugotovila, da ima soor v ustkih. Bogi moj cortek:(( Tudi ko je vročina minila in je imel pikice še ni bil v redu. Kr neki je tečkal, slabo jedel,....

Bejba -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 10:01:35)

tudi mi smo jo preboleli pred prazniki. Najprej tri dni vročina okoli 38,2, potem pa pikice po obrazku in trebuščku. Vendar pa je skozi vso bolezen normalno jedel, tako mleko kot gosto hrano (sadje, zelenjava, riževa kašica). In ko je vročina izginila, tudi tečkica ni bil več.
Verjetno je veliko odvisno od otroka. Upam, da je samo prehodno in niste staknili kakšne virozice.

SILVA -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 10:43:37)

Tudi mi smo imeli 6.bolezen prejšni teden.Štiri dni zelo visoko vročino,potem pa tri dni pikice.Jedel ni skoraj nič cel teden,samo kakšno žličko.Je pa kar nekaj pil,sem mu ponujala razne sadne sokove,ki jih ima zelo rad,tako da nismo dehidrirali,tako da čim več naj pije,s hrano bo že nadoknadila,naš sedaj spet dobro papa,je pa kar nekaj shujšal.
Probaj ji dat sadno sok za pit,to imajo zelo radi.

Mateja17 -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 12:08:15)

Pred 14 dnevi smo imeli tako izkušnjo kot Bejba.

lp,
Mateja:sloncek:

lorelei -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 14:31:26)

Pa so vaši otroci med šesto boleznijo tudi kaj bruhali? MOj je najprej 2x bruhal, potem pa dva dni vročina... pa nismo še končali. Pikice še čakam...

lena-3 -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 19:39:45)

Tudi moja prikica je bila zelo neješča med šesto boleznijo. Ni se hotela dojiti, niti piti po steklenički...Zaradi tega smo tudi pristali v bolnici, kjer je bilo potem pa še isti dan boljše. Mislim, da jih zdeluje predvsem visoka vročina in so zato tudi neješči.

Mateja17 -> 6. bolezen in neješčnost? (5.5.2005 21:44:10)

Pri nas zaradi 6.bolezni nismo bruhali...

lp,
Mateja

Stran: [1]