Hana76 -> RE: Zakaj ne dobim M? (24.3.2009 9:04:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: Hana76 Aja, pa še eno ? Delala sem O test do 16. dneva, pa ni bil +. Je možno, da sem imela O kasneje? Hana, če ti je bil včeraj 35. dan, potem nikakor nisi mogla imeti O pred 16. dnem. V več kot 90%, je čas med O in M 12 do 16 dni. Torej, če bi danes dobila na primer M, bi bil to 36. dan in če odšteješ najdaljše možne dni, to je 16, bi to bilo 20. Torej pred 20. dnem gotovo nisi imela O. Zelo verjetno pa celo kasneje... Kar bodi vztrajna s testiranjem naslednji mesec... Če si meriš temperaturo, pa je tudi fajn, da boš vidla če se ti po O dvigne. Potem je to dober znak. Če se ti ne, potem mogoče sploh ni prišlo do O. Kar loti se sistematično stvari in si jih zapisuj ker če boš slučajno morala h G, če ne bi zanosila v enem letu, potem ji lahko prineseš že vse te grafe in bo že takrat znala G marsikaj povedat... Pa srečno, naj bo to merjenje samo za zabavo in ne bo treba h G!!! Giotti, hvala za nasvet - verjetno nisi dobro pogledala - delava že 3. leto in čakava na 1. pogovor v ambulanti.... Nekaj me zanima - temperaturo si merim pod pazduho, zjutraj preden vstanem ali kako? Vsak dan?
|
|
|
|