Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vozički marele- do koliko kg? 17.3.2009 20:38:21
|
|
|
|
ribica.
|
ne, ponavadi so do 18 kil. Naš zdrži 20 kilskega otroka, včasih pa peljem celo oba otroka hkrati, ker pomeni 40 kil. Šparam ga glih ne. Do zdaj je še vsa dirknja prenesel brez problemov.
|
|
|
|
RE: Vozički marele- do koliko kg? 17.3.2009 22:35:09
|
|
|
|
frutka_
|
Nimam pojma kako je s tem. Jaz sem kupila Maclaren marelo in piše med podatki, da je moč voziti otroka težkega do 15kil. V razpredelnici na netu pa kaže da ga lahko voziš do 21kil. Več kot skup ti past ne more.
|
|
|
|
RE: Vozički marele- do koliko kg? 17.3.2009 22:48:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem se že usedla v našo, ko se mi ni dalo stati ob igrišču, pa imam 48 kil. Res pa me ni noben vozil naokoli v njej .
|
|
|
|
RE: Vozički marele- do koliko kg? 19.3.2009 17:33:40
|
|
|
|
*tajda*
|
Zapp je do 21 kg.
|
|
|
|
RE: Vozički marele- do koliko kg? 23.3.2009 11:34:37
|
|
|
|
renata9
|
Kupili smo ZAPP-a A ga imate tudi vi? Kako se obnese? Kako gre po kakšni bolj makadamski poti? Kako pa je, ker se naklona ne da spreminajti? Je moteče? Ali večji otroci pogosto še zaspijo v vozičku? Zdaj ga imamo še v škatli... Nisem vedela, ali bi Maclarna, no potem, smo se odločili za Zappa. Ima lepši design.
|
|
|
|
RE: Vozički marele- do koliko kg? 23.3.2009 19:47:32
|
|
|
|
*tajda*
|
Imamo zapp-a sicer za po makedamu ni,za po kakšni boljši makedamski poti pa gre,če sem mu zablokira kolo.Moj že od 8 meseca ne spi več v vozičku tako da z naklonom nismo imeli težav.Je pa fajn ker se zloži na malo in je lahkek
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 napak, s katerimi vam bo mama je uničil...Psiholog Mihail Labkovski je govoril o glavnih napakah, ki jih dela večina mater. Čeprav se zdi, da to počnejo skoraj vs...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?