učiteljica dopust (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

krissttina -> učiteljica dopust (17.3.2009 11:43:33)

Delam v šoli- poučujem.Prejela sem obvestilo o letnem dopustu. Vse vredu in ok, samo zmotila me je alineja, v kateri je zapisano, da lahko letni dopust izabim v času šolskih počitnic v skladu s šolskim koledarjem V ENEM DELU.
Tale zadnji del stavka me zanima. (kaj pa jesenske, zimske, prvomajske počitnice)

Ima še kdo podobne izkušnje???

Hvala za odg.

hubi -> RE: učiteljica dopust (17.3.2009 13:45:52)

Vse počitnice so zavzete v šolskih počitnicah. Najprej boš dala 5 dni za zimske, nato nekaj za prvomajske, ostalo pa za poleti. Kar ti zmanjka za jul in avg, moraš doprinesti. Dopust moraš porabiti od 1.1. do 31. 8. Kar se tiče pa jesenskih in zimskih počitnic, pa pa moraš proste dneve že dopinesti. Pri nas je tako.

lencka1 -> RE: učiteljica dopust (19.3.2009 19:58:12)

Ja, tudi pri nas je tako.
Najbolj me pa razkuri, ker mi je kar nekaj dopusta propadlo lani, ko sem šla na porodniško in nisem smela prej koristit dopusta, ker ga lahko samo med počitnicami, pa sem šla pač na bolniško 14 di pred porodniško ...
lp

mika -> RE: učiteljica dopust (23.3.2009 13:23:47)

IZVIRNO SPOROČILO: lencka1

Ja, tudi pri nas je tako.
Najbolj me pa razkuri, ker mi je kar nekaj dopusta propadlo lani, ko sem šla na porodniško in nisem smela prej koristit dopusta, ker ga lahko samo med počitnicami, pa sem šla pač na bolniško 14 di pred porodniško ...
lp

Ne se hecat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] no. V šolah pa res lahko nadoknadite...res da samo med počitnicami, ampak definitivno imate več prostega kot pa ostali. Vem, da je glede tega postalo bolj strogo, še vedno pa imate veliko prostih dni. Imam kr nekaj učiteljev v familiji in med prijatelji, tako da vem, da ni tako hudo, da bi ti propadel dopust

Stran: [1]