|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Deodorant
17.3.2009 10:31:50   
mojcapr
Mene pa nekaj muči. Ko nekaj časa uporabljam določen deodorant, ta izgubi učinek. Uporabljala sem zelo dolgo Rexono in sedaj nima več učinka. Nato sem zamenjala na Niveo in sedaj istouser posted image user posted image user posted image . imela sem tudi od Vichi, ki nima tistega aluminijevega...ampak smrad je bil tu...
Katere pa vi uporabljate?

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Deodorant
17.3.2009 10:38:58   
Luni
Secret v kremi je zakon, brez alum......user posted image , meni odgovarja sigurno že 4 leta

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2009 11:49:09   
K_a_t_i
Fa. Že odkar pomnim. Zadovoljna.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2009 12:03:38   
nicimoja
Nekaj let Nivea, sem bila kar zadovoljnja, me ja pa tudi parkrat že izdal user posted image  Zdej imam Adidas fresh, pa kaj pa vem, mislim, da ni to to.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2009 12:16:10   
anabanana
Jaz že leta uporabljam Dove, pa ga moram vsakih par mesecev zamenjat z kakšnim drugim, ker izgubi učinekuser posted image

Potem na primer en mesec uporabljam nek drug deodorant in spet lahko Dove, ker spet delujeuser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2009 12:32:48   
pupika
Meni je bil dober od secret-key, sem pa menjala zaradi alum.clorohidrate in sedaj po vseh smrdim, pa avonov mije tudi dober. Bom pa poskusila deodorant od justa, jaz bi rada enega ki je brez aluminiuma cl. in po katerem ne smrdiš.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2009 12:40:04   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Meni je bil dober od secret-key, sem pa menjala zaradi alum.clorohidrate in sedaj po vseh smrdim, pa avonov mije tudi dober. Bom pa poskusila deodorant od justa, jaz bi rada enega ki je brez aluminiuma cl. in po katerem ne smrdiš.

Infasil... (kupljen v Italiji)...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2009 13:02:52   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Meni je bil dober od secret-key, sem pa menjala zaradi in sedaj po vseh smrdim, pa avonov mije tudi dober. Bom pa poskusila deodorant od justa, jaz bi rada enega ki je brez aluminiuma cl. in po katerem ne smrdiš.

Poskusi Secret kremo, nima tega aluminum clorohidrate noter, meni je res super!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2009 14:16:27   
Blueberry
Jaz pa uporabljam Bionsen. Sem zadovoljna.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2009 15:40:38   
Ribica **
Adidas sem zamenjala za Dove, ker mi je puscal ful fleke na majicah, Dove za crna oblacila ne pusca nic, ampak drzi lih ene 4 ure, zdaj imam pa Hidrofugal, ki zavira potenje, ne pusca flekov na majicah pa vecinoma tudi kar zdrzi cel dan. Ga imajo pa samo v Müllerju.

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 17.3.2009 15:41:32 >

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2009 16:17:15   
Kliki
Skoraj da ne gledam kater je. Sem pa sama imela enak problem in sem pač takrat zamenjala za drugega. Pa je problem rešen.user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2009 20:42:10   
Barbara_L
http://www.drhauschka.com/natural-skin-care-products/details.aspx?id=18
Imam tegale in je zelo fajn.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2009 7:04:49   
pupika
Italija mije namreč malo daleč ker sem iz mb. konca, tako da bom poskusila z secret-om.

Luna hvala bom poskusila tole secret kremo in poročala.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2009 8:36:52   
Luni
Ti dam še en nasvet: ker je deodorant v kremi, pušča bele madeže, zato ti priporočam ali: da se namažeš preden se oblečeš in z roko razmažeš ali pa se namažeš potem, ko si že oblečena. Je pa res super stvar, odkar sem ga pričela uporabljat, ga ne zamenjam za nič drugega. Najbolj ugodno ga boš dobila v Sparu.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2009 10:26:59   
mojcapr
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

http://www.drhauschka.com/natural-skin-care-products/details.aspx?id=18
Imam tegale in je zelo fajn.

Kje se pa kupi?

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2009 10:32:44   
nicimoja
Men je pa tale Dr. Hauschka ogabno smrdel, ampak res ogabno, tak da je kmalu romal v smeti. Škoda, le ni čisto poceni.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2009 20:42:16   
Barbara_L
Meni je tudi v trgovini smrdel (kupila sem ga v sanolaborju), ko pa sem se prvič namazala, je na meni dišal čist nevtralno, zelo nežno. Ne vem, meni je ok.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2009 21:43:30   
Anonimen
Jaz sem pa nekaj časa lahko uporabljala katerikoli deodorant in je bilo vredu, potem pa se mi je karnaenkrat vnela koža podpazduhe in je bila razdražena ob katermkoli deodorantu, tako da sem probala tudi s tistim kristalom, ki ga je treba zmočit, pa ni prkril smrdu ama čisto nič ... potem sem pa enkrat probala še Dove gofresh in je bomba. Poleti sicer ne drži cel dan, ampak takrat se itak tuširam vsaj 2x na dan user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 18
19.3.2009 15:18:47   
aprilčica07
podpazduha: eucerin, ali pa od just-a
deodorant: pa odvisno, dolgo sem prisegala na Bionsen, pa mi je zasmrdel, trenutno sem na Nivei, pa se mi zdi, da tudi to ni ok:(

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.3.2009 20:55:50   
Barbara_L
Meni je tudi bionsen zasmrdel. Kristali pri meni niso ravno učinkoviti, imela pa sem enkrat super dišečo zadevo.deo kremo od lusha. Namazal si se pač pod pazduho in je fuuul lepo dišalo. Ampak sem čez 3 dni fasala grdo vnetje podpazduh, tako da...sem vrgla stran.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.3.2009 0:36:03   
Springy
Priporočam deodorant SebaMed. Nima praktično nobenega "sranja" notri user posted image , dobite pa ga v DM-u.

Neposredna povezava do sporočila: 21
29.3.2009 9:26:48   
citrončica
Od Justa , Malva gor piše,
je vreden svojega denarjauser posted image !

(odgovor članu Springy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.3.2009 13:19:23   
Ronči
dove talco

You can't fix stupid.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.3.2009 13:38:20   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr
Katere pa vi uporabljate?

"Vanderbilt", "Tramp" in "Playboy".

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.