pupika
|
Lara vi ste se rešili te razvade, kot da bi našega malega opisovala, pri nas ima v vrtcu pred počitkom še flaško, potem pa nič več, mi jezadnjič vzgojiteljica povedala, da so mu rekli, da ko počiva ne rabi flaške, mi je vzgojiteljica rekla, da če bi mu morali dati tudi vmes ko se zbuja flaško, pa sem rekla, da ne in kako jim je to uspelo, pa mije še včeraj rekla, sploh ni bilo problemov, ene dvakrat je hotel imeti flaško in so mu lepo rekle, da je ne rabi in je bil mir. Jaz sem našemu malemu še tolikokrat rekla, da ko nina se ne pije čaja, vode, soka,...in da ponoči ne bo več čaja. No včeraj sva se ulegla prebrala vse knjigice, on je vmes popil eno flaško čaja in potem sva še dve knjigici prebrala, nato je začel levčka pokrivat, zgleda da še ni bil zaspan in je vse avte namontiral na povšter, jih nekaj premikal, se obračal,... Nato kar naenkrat reče, čaja, mu rečem, da ga ni več, in da ga ni, je bilo pravo dretje, v mene je začelk brcat, sem hotela it iz sobe, ker v mene pa ne brcal in sem mu rekla, naj sam zaspi, se je v trenutku pomiril in je hotel imet flaško, sem rekla, da je prazna in mu jo dala, mali se je stisnil k meni, flaško imel objeto in si jo držal k licu ter zaspal. Prej je tudi že pred spanjem spil kake tri flaške v roku pol ure, eno pri preoblačenju v pižamo, ko smo se stuširali, eno v postelji, in mogoče še kdaj kakšno potem preden je zaspal. Včeraj pa je dobil samo eno pred spanjem, tudi po tuširanju mu je nisem več dala. In potem ko se je prvič zbudil sem mu dala vodo, vem sem naredila napako, mu flaške sploh ne bi smela dat, toda za to odvajanje rabim dopust in mali bi moral biti tudi doma, ker drugače ne bo ne on in ne jaz naspan, no vsaj z vodo lahko zaernkrat začnemo, ker npr. pred letom dni je pil ponoči samo vodo, pa ni bilo nikoli nobenih problemov, pa spil po kake 2-3 flaške, čaja pa tudi po 6-7 flašk.Ob pol štirih zjutraj pa je hotel imet čaj, sem mu ponujala vodo in se je kar jokal, nato sem imela dovolj in šla iskat, no vsaj do pol štirih smo zdržali brez čaja, danes bomo probali celo noč prespati brez čaja. Se pa mora do junija čisto odvadit od flašk ponoči, ker gre v juniju na operacijo žrelnice in po 24 uri ne bo smel niti kapljice spit. Žaži kako ste prespali noč?
|