Jenn73 -> na bolniški in prireditev v vrtcu (17.3.2009 7:50:11)
|
Sem v 26. tednu tretje nosečnosti in zaradi težav, o katerih ne bi zdaj razpravljala, v staležu. No, moja triletnica in petletnik pa sta mi včeraj iz vrtca vsa vesela prinesla vabilo na prireditev ob materinskem dnevu. Zdaj pa sem v dilemi: kaj če ravno v tisti urci dobim kontrolo? A naj ne grem na prireditev? Pa kako naj to dopovem otročkoma? Mož pravi, da nisem v zaporu (kar je v bistvu res), mene pa vseeno skrbi. Tiste, ki že imate otroke, pa verjetno veste, kako je za malčke tak nastop pomemben. Načeloma sem vseskozi doma, razen tu in tam kak sprehod, ampak zdaj pa se mi zdi tole iz ZZZS totalo neživljenjsko. Saj tudi če si v bolnišnici, lahko greš ven, pa te nihče ne kontrolira. Sicer mi pa na odločbi piše, da so izhodi dovoljeni za obisk zdravnika oz. po navodilih osebnega zdravnika (ki pa pravi, da ne more od nikogar zahtevati, da vse skozi čepi med štirimi stenami.) Sicer mi izkušnje govorijo, da kontrole ne bo... (sem bila nekaj časa tudi v drugi nosečnosti v staležu, pa prej sem si zlomila gleženj, pa me nikoli ni nihče iskal), ampak se mi zdi, da še nikoli prej ni bilo take panike pred komisijo, kot je zdaj. No, pa mi, prosim , svetujte.
|
|
|
|