|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hripavost,ki ne mine
16.3.2009 22:16:47   
naja78
ojla!

ne delam panike,bi vas pa rada nekaj vprašala.naš 2,5 letnik je že 14 dni totalno hripav,na trenutke tudi izgubi glas.je brez vsakih znakov bolezni-beri:viroze(brez kašlja,vročine,laringitisa,brez smrklja).
trenutno smo od januarja doma(vrtec smo vzeli na rezervacijo),alergik ni(vsaj do zdaj ni kazalo na nič),lani je v 1 mesecu prebolel 2 laringitisa,mnogo vnetih ušes,...ampak zdi se mi čudno,ker mu nič ne fali(dobre volje,skače,nori,je,pije dost,veliko smo zunaj,not nimamo presuh zrak niti prevroče,inhaliramo fiziološko,...).
kupila sem mu granobil pastile,je med,...
pojma nimam kaj naj naredim.bral sem že poste,pa sem dognala,da so imeli otroci vsaj blažji potek neke viroze.
samo 2 tednauser posted image in verjetno je še več dni.user posted image
a je možno da je tak od njgovega dretja??trenutno je v fazi ko se kar razburja in vpije,vriska,zja,...itd

prosim za nasvet.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hripavost,ki ne mine
16.3.2009 23:38:58   
sarar
lahko mu tudi od dretja zmanjka glasu, samo ne vem če bi lahko bilo to za tolk časa... kaj pa dohtarji pravijo?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2009 15:00:05   
despero
Kokr jaz to poznam je to malo predolgo časa brez glasu. navadno je to povezano z virozo. Jaz bi na tvojem mestu poklicala pediatrinjo in jo prosila za mnenje. Pa se ne boš več tok sekirala.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2009 15:52:56   
j6
Najboljš je da greš k zdravniku, ker so lahko tudi kakšni polipi na glasilkah, ali pa kaj tretjega. A je postopoma postajal hripav?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2009 21:58:48   
naja78
živ.

ja je kr najprej postopoma začel bit hripav.v decembru smo preboleli laringitis,še 1 v januarju.ampak takrat ni bil hripav.to je čist neki druzga.
klicala sem P ,3 tedne mormo pit claritin sirup,kljub temu pa greva v pon do nje.možno je tudi zaradi cvetenja rožic,ki se je začelo zunaj,samo šit,no alergik ni.bom pa prosila za pregled.
več ne vem kaj naj.user posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2009 15:27:58   
lana38
Ne moreš trditi, da ni alergik, če nisi bila na nobenem testiranju z njim. Lahko, da je pač odreagiral s hripavostjo, drugih znakov alergije pa nima. Alergija se lahko kaže na 1001 način.
LP

lana38

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?