Dopust v Grčiji-Kefalonija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> Dopust v Grčiji-Kefalonija (16.3.2009 21:20:56)

Tiste, ki imate izkušnje z takim dopustom. Kater hotel, ki vsebuje all inclusive, da je plaža blizu in primerna za otroke (5 let in 11 mesecev).
Kaj mi predlagate?

Hvala za odgovore!

kokoska007 -> RE: Dopust v Grčiji-Kefalonija (17.3.2009 7:53:32)

zelo lepa plaža je v Skali; hotel, ki ga NE priporočam je Porto Skala
Kefalonija in A.I. pa ne gresta ravno skupaj; Porto Skala ima sicer A.I. ampak je to daleč od tistega, kar si mi predstavljamo za all inclusive. ali izberi drug otok ali pa drugačno storitev.

greece -> RE: Dopust v Grčiji-Kefalonija (17.3.2009 11:15:28)

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

zelo lepa plaža je v Skali; hotel, ki ga NE priporočam je Porto Skala
Kefalonija in A.I. pa ne gresta ravno skupaj; Porto Skala ima sicer A.I. ampak je to daleč od tistega, kar si mi predstavljamo za all inclusive. ali izberi drug otok ali pa drugačno storitev.

Zelo dobro napisano. Tudi mi smo iskali podobno in na koncu spoznali, da ne obstaja in izbrali drug otok (otok Kos). Kefalonija je res prelepa, vendar se bom nanjo vrnil, ko bo moj sinček dodal še nekaj let in ne bomo vezani na hrano in hotele.

tofsi -> RE: Dopust v Grčiji-Kefalonija (24.3.2009 22:29:58)

Pozna katera hotel Norida Beach na Kosu. Izbrali smo ga za letošni dopust. Sedaj me pa skrbi, ker ima slabo oceno na Holiday checku. Prosim za vaša mnenja!

viv_ -> RE: Dopust v Grčiji-Kefalonija (25.3.2009 11:38:34)

Nazaj na Kefalonijo: lepa plaža je tudi Antisamos... ampak je bilo takrat ko smo bili mi nenormalno veliko os. Jak![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: [1]