D@isy -> Po resničnih dogodkih (4.5.2005 21:58:49)
|
Včeraj mi je prekipelo: zvečer sem šla trikrat ponovno uspavat osemmesečno :duda:Hano. In ko je še četrtič zacmihala, mi je počil film:hudicek:: dala sem jo v posteljico in jo - ni za verjet - pustila jokati!!!!!:((:(( V drugi sobi sem jokala jaz in Damijanu pisal SMS spročila v šiht, ali res delam prav:zmeden::zmeden2:! Njegov nasvet je bil, naj se kar zjoče, bo že zaspala. Nisem bila mirna in spet sem se posvetovala z njim: Kaj če bi šla samo ležat k njej in jo držat za rokico? Naj poskusim, je bil odgovor. Ko sem hotela k njej, me je spreletelo: sita je, previta je, sosedje v bloku pa naj kar malo potrpijo... Potem me je spet prijelo, da bi jo šla tolažit. Že sem držala kljuko... Pa sem se spomnila besed Splišni(držala povšter čez glavo, izključila beby alarm...), besed Gine(če greš,bo spoznala, da se trma izplača...). In takrat je začela drugače jokati:((, naša mala prefriganka;): pojokala, počakala, če se bo kaj zgodilo in ponovila vajo. Mula mala izsiljuje! Ob desetih je v spalnici utihnilo. Skrbna mama je :roza:želela pokriti. Takoj me je začutila in začela jokati, jaz pa kot na ukaz: ulegla sem se na tla in tam ležala dolgih 10 minut. Potem sem se udarila po glavi: A mi je treba? Samozavestno sem vstala in odkorakala iz spalnice. Rezultati: Hana se je še večkrat zbudila, se usedla in mirno zaspala nazaj. Ko je ob štirih ponoči zajokala, sem jo podojila in je spala do sedmih zjutraj. Prej pa se mi je zbujala skoraj na dve uri!!!!Spala pa je valjda pri nama. Danes: D@ISY ponavlja vajo. In se prepručuje; sita je, previta je...
|
|
|
|