Kilogrami (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kilogrami (4.5.2005 21:56:09)

Sicer sem res od poroda do danes izgubila že 20 kg, vendar jih še vedno imam 12 viška. A se je še katera med vami zredila za 30 ali več kg? Jih je kateri uspelo izgubiti?
Jaz se počutim, kot da bi bila pojedla kvas :((:((:((:((:((:((:((.
Mislim, da bom celo poletje preživela v dolgih hlačah! pa še celulita imam za izvoz - sem kot pomaranča, ki jo je napihnil kvas.

HuAnita -> Kilogrami (4.5.2005 21:58:27)

Ti pa ne verjamem! Jaz sem pa takooooooo suha, res. Nič bušija, nič povešene riti, ničjahalnih hlačk...:(( :(( :((

tjaga -> Kilogrami (4.5.2005 22:00:42)

O mama mia Raho, oči mam še vedno na ekranu nalepljene :)-:)-:)-:)-. 20 kil si šla dol. Ej kapo dol, to je pa fenomenalno. Ma tistih 12 bo pa tudi še šlo, glede na to, da si ful pridna.
Jaz sem še 9 kg do teže pred nosečnostjo. Ampak takrat je blo ekstremno presuho, tako da še cca. 4-5 kg, pa bo svetovno idealno.
Jaz sem se med nosečnostjo zredila za 25 kg. Torej vse skupaj 16 kg minusa.

Kar se celulita tiče: če odmisliš to, da je grd, potem je čist ok ;)

D@isy -> Kilogrami (4.5.2005 22:04:01)

Sem kar zadovoljna: ko sem zanosila, sem imela 70 kg, pred porodom 85.
Ko mi je kolegica rekla, da je v šestih mesecih po porodu prišla na prejšnjo težo, sem si rekla: SANJA SVINJA KUKURIZ.:)-
In zdaj: 65 kg!
Vsi me sprašujejo, če se pazim. Ma kaki!
Ženske, pojem več kot Koruzica (beri Hanin očka). Se dela norca iz mene, da jem kot gozdar in da bomo šli kar drva podirat.
Je pa res, da mišičev ni in da bolj dol visi...:(:(:(

Anonimen -> Kilogrami (4.5.2005 22:05:28)

Imam nov način tolažbe: leta! Letos jih bom dopolnila 32. Zato gre tako težko dol!

india -> Kilogrami (4.5.2005 22:06:04)

Raho čestitke! :rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo:
Jaz še od prve nosečnosti nisem vsega izgubila pa sme se med tem še 5x zredila :)-:)-:)-:)-:)-- saj boš še tistih 12 kil nekam odložila,kar verjemi, poletja pa že ne boš v dolih hlačah preživljala, ker bo prevroče, verjemi!:bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Kilogrami (4.5.2005 22:07:45)

Razmišljam, da bi poletje preživela v smučarskem kombinezonu - punce - zastonj savna!!!:)-:)-:)-:)-:)-

m&r -> Kilogrami (4.5.2005 22:08:26)

Ojla.Tud jaz sem se zredila 29 kg,da ne govorim še od 5 kg,ki sem jih dobila že v prvem tednu,ko še vedla nisem,da sem noseča.Seveda teh sploh zraven nisem štela.29+5=34=:pujs:.No v glavnem po 90 dnevni ločevalni dieti,ogroomno telovadbe,ogrooomno vode je rezultat :bravo:Sedaj mam še manj kot pred nosečnostjo.Imam pa velik problem,ker koža zdaj kr visi z mene.Upam,da tud tebi uspe zbit še teh nekaj plusa.Predvsem pa ne misli kaj si drugi mislijo o tebi in se spomni,da so bile tud te kile za nekaj -dobila si prekrasnega otročka,ki te bo imel vedno rad tako kot si.LP!

Anonimen -> Kilogrami (4.5.2005 22:12:41)

Meni na trebuhu koža visi že zdaj! Sem še v osmem mesecu veselo kazala, kako lep in veeeeelik trebuh imam - brez ene strije. Potem pa mi je klofnil dol in v tednu dni sem dobila take strije, da je joj (v koncentričnih krogih) pa sem se cel čas mazala z vsemi mogočimi žavbami in zadnji obseg trebuha je bil magičnih 132 cm. :ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

tjaga -> Kilogrami (4.5.2005 22:12:43)

Jao Raho, a zdaj mi pa še z leti slabo vest nabijaš :((:((:((:)-:)-. Jaz sem 33. Pa ne okol govort.

Anonimen -> Kilogrami (4.5.2005 22:15:30)

Tjaga! A si ti tud ugotovila, kako staro izgledajo tvoji sošolci??? Ti pa kot rožica...:bravo::bravo::bravo:
Ne vem, zakaj imam jaz takšen občutek?;)

nuka -> Kilogrami (4.5.2005 22:16:24)

Punce kako vam uspe!!!

Men gre sam gor :((. V celi nosečnosti sem se zredila 14 kg, 5 kg sem pridelala 1 mesec in s + 5 kg sem prišla s porodnišnice. Zdaj sem pa na teh + 5 kg pridelala še 5 kg . O celulitu pa raje ne bi govorila.

tjaga -> Kilogrami (4.5.2005 22:20:09)

Eh, saj gubice okrog oči so samo od smeha, sošolcev pa skor ne spoznam, ko jih srečam. So se ful spremenili in sem na eni obletnici svojega bratranca (ki je bil tudi moj sošolec) vprašala, kdo je tip ki sedi nasproti mene :ups::ups::ups::ups:

Anonimen -> Kilogrami (4.5.2005 22:22:55)

Jaz pa imam sedaj, ko sem mal bolj okrogla tako lepo napeto kožo na obrazu... Je je skor premalo!:)-:)-:)-:)-

Moyca_ -> Kilogrami (4.5.2005 23:00:20)

evo še mene v klubu. se zredila za 30 prvič in drugič za 12. Od prvega ostalo še deset ko sem drugič zanosila.
in sedaj hujšam spet -5 kg v dobrem mesecu:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

karmy -> Kilogrami (5.5.2005 9:31:30)

a ste vidle tisto reklamo od vichy-ja? k sleče celulit? jzt bi tud to naredla :love::love:

mislte da pomaga?:zmeden:

jzt sm se zredila za dobrih 20 kil.. tako da sm bla prava debeluška... zgubila sm pa zarad tega ker nism hotla nič jest oz. mi ni čist nič pasal jest... sm pomarančna koža ostaja.. :grrr:

BARBARA R. -> Kilogrami (5.5.2005 9:46:04)

Meni gre pa ob tisti reklami na bruhanje.Pa še ne vem zakaj,al mi teta ni lepa, al pa, ker jaz tako izgledam.S celulitom mislim.:((

Kar se pa kilogramov tiče pe ni tako hudo.

:muca:

Tia 27 -> Kilogrami (5.5.2005 14:14:36)

Drage moje zmagovalka nad zmagovalkami!!!!!!!!!!!Preden sem zanosila 60kg ko sem šla rodit 35kg več se pravi 95kg sedaj 55kg.:sloncek:

BARBARA R. -> Kilogrami (5.5.2005 14:34:17)

Po kolikem času Tia 27?

:muca:

Tia 27 -> Kilogrami (5.5.2005 15:44:12)

Po treh mesecih 20 kg do njenega 1.rd pa še ostalo, ma sam ne to probat to je grozn, nisem skoraj nič jedla...grozn...

Stran: [1]