|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tifol ali elevit?
30.3.2009 10:04:18   
Rakica_80
Patella, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image parvilno, da si se odločila malo ščistit in jemat Folno kislino!!!!
Želim ti veliko sreče in čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.3.2009 14:26:15   
patella
Ja, dobr bo mal počakat, da se ciklus uredi pa preide nazj na stare tire, sam sem že tkooooo neučakana.... user posted image A je morda šla katera na kakšne preiskave pred zanositvijo (kri, ultrazvok....)?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.4.2009 22:46:02   
nu_tella
A to ste se potem odločile za ene ali druge (tifol ali elevit) potem če vam je bilo pa slabo ste pa prešaltale na drugo znamko? Jaz sem vprašala mojo g. za nasvet pa me je samo z prospekti nafilala :((( Pa mi je bla do sedaj uredu ginekologinja :(((

Kr se pa preiskav tiče (jaz sem se za toksoplazmo najbolj zanimala) je rekla da to vse kasneje, na prvem pregledu?!!?!?

Kake preiskave pa si ti patella imela v mislih? A samoplačniško?

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.4.2009 14:18:35   
patella
V bistvu sem imela v mislih kakšne krvne preiskave pa UZ - tko preventivo, če je kakšna anemija al pa pregrade, al pa cistični ovariji, da se zdravi pred poskušanjem zanositve.

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.4.2009 8:17:27   
nu_tella
Patella poleg ostalega sem imela tudi jaz to v mislih, pa sem že enkrat prej vprašala G. kako je z preventivnimi ultrazvoki, ko je bilo »obdobje« ko je imelo kar nekaj mojih kolegic in znank »ciste« pa mi je rekla, da ona to vse čuti pri pregledu in da ultrazvok ni potreben… ne vem… glede na to da mi je bila G. do sedaj kul sem vseeno razjmišljala, da bi jo zamenjala preden začnem na bebiju delat… ne vem … zdej nimam časa se s tem ukvarjat, se pa sigurno bom poleti, ko nameravam nehat s tabletkami in začeti s tifolom/elevitem al čim pač že  user posted image

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.4.2009 8:48:03   
patella
Mah, jaz bom kar poklicala ginekologinjo--> bom pač pa plačala za Uz pregled. SIcer mi je glupo razmišjat. da je kaj narobe v trebuščku, sam po ta drugi strani, mi je pa smotano se najprej matrat na otročku, pol pa ker ne rata, pa posumiš, da je nekaj narobe z rodili,cajt pa teče. ZAto mislim, da ni nič narobe, če te prej mal pregleda, pa še mal jo povprašaš kaj te teži, pa ti kaj svetuje. Jaz ne vem, zakaj bi mogla čakat na pregled do 2.mes nosečnosti?
no, Tifol pa že pridno papcamuser posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.4.2009 7:57:20   
nevestica08
Se pridružujem temi. Jaz bom začela s tifolom ali Elevitom prihodnji mesec. Ta mesec še pojem zadnjo tablico kt, pol pa začnemo s pripravami.user posted image Do poroke bo ravno 3 mesece okrog in bomo lahko začeli delati na user posted image . Upam, da nama rata čim prej.
S kakšnimi preiskavami ne mislim pretiravat. Sem bla na splošnem pregledu pri svoji G in sem ji omenila, da imava namen zanosit in je rekla da je vse o.k. Samo, da je dobro, da po tabletkah dobim vsaj 2 naravni user posted image . To je pa to.

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.4.2009 22:48:07   
nu_tella
nevestica08 - kaj misliš s splošnim pregledom? Jaz sem bila na tem rednem pregledu, ko ti vzamejo bris. A to misliš, ali hodiš še na kake druge preglede?

Pa lepo poroko ti želim in seveda zdravega otročiča.

(odgovor članu nevestica08)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.4.2009 9:01:49   
nevestica08
Redni pregled sem s tem mislila ja. Jst mislm da nima zdej smisla kej druzga delat. Edino kar bom šla, bom dala še kri pregledat enkrat polet, čist tko, splošno zdravje pa če mi česa primankuje, pa eni svetujejo še pregled pri zobozdravniku. 

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.4.2009 21:15:54   
smuki
Ojla punce!

Mene pa nekaj zanima...
Folno kislino sem začela jemat lansko leto junija in pridno jemala, decembra zanosila, vendar sem imela konec januarja abrazijo (prazna nosečnost). Po dobrem mesecu sem bila zopet pri G na pregledu, pa sva se mal pogovarjala o tej folni kislini, pa me je vprašal koliko časa jo že jemljem. Ko sem povedala koliko časa mi je rekel, da mi zdaj ni potrebno (zdaj imava zopet zeleno luč, da lahko začneva znova) dokler ne zanosim, potem pa dva meseca. Baje bi se naj ta folna kislina kopičila v telesu. Kako je res s tem? Kot vem, ene celo nosečnost uživajo folno kislino in celo po porodu... Menda ne škodi, če jo še naprej jemljem, kaj?

Me je mal zmedel... zato ta vprašanja

(odgovor članu nevestica08)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?