kepa* -> Morala bova v bolnico :-((( (4.5.2005 21:32:38)
|
Ojla! Že kar nekaj časa nisem nič pisala. Smo imeli in še imamo noro stanje. Mali namreč noče nič več jest.:((:((:(( Kadarkoli se mu približam s stekleničko k ustom, se začne jokat in upirat, zato sva šla k zdr., ki je ewn teden preverjala težo. In v enem tednu ni pridobil niti 100g. Poskusili sva s pregominom, če naj bi bil na kaj alergičen, pa nič bolje. Počakali naj bi še en teden, potem pa bova morala za nekaj dni v bolnico na preiskave, da ugotovijo,kje je vzrok, da mali tako zavrača mleko (naj bo moje, aptamil, pregomin...). Ne vem, če je alergičen na karkoli, saj kakšnih znakov za to nima.So mi pa svetovali, naj preventivno uvedem dieto brez mleka in jajc. Drugače je Gašpi zelo živahen, dobroveljen, le malo preveč že scartljan in že hoče uveljavljati svojo voljo.:( Nimam pa pojma, kje bi bil vzrok negovi neješčnosti, ki postaja čedalje hujša. Da ga sploh uspem nahranit, ga moram uspavat, kajti le tako sploh vleče. Zato ga še najraje hranim ponoči. Čeprav to pa res ni način, da ga bom hranila le v spanju. Je katera imela že podobne težave? Res sem zaskrbljena.:zmeden: Držite pesti, da se bo vse ok izteklo. Pa lep večer.:rozica:
|
|
|
|