skačica -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del (4.4.2009 8:31:39)
|
hej! Da se še jaz mal javim! NS je za nami in rezultati so dobri, HB, ker sem bila čisto preč od strahu. Tud spol že vemo kaj bo, Iza bo verjetno dobila sestrico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], je rekel Pušenjak, da ga ne čist za besedo držat, ampak da je verjetno to to. Moje počutje se resnično izboljšuje, je že skrajni čas. Izino praznovanje 2. RD je za nami. Imeli smo zaseden cel prejšnji vikend, povabili smo pa samo najožjo družino pa že teh je pri nas veliko. S torticami iz Sladkača smo bili zadovoljni, Iza je bla najbolj navdušena nad Nodijem. Slikce nalepim zvečer, ko jih bom snela s fotiča. Sicer pa tudi naša mala zapoje ene 10 pesmic, zmoli cel Angel varuh, šteje brez napak do 10, barve pa meša. Sicer jih pove, ampak ne pravilno. Risanko lahko gleda tud malo dlje časa in sicer samo Nodija, knjigico ji pa tudi že lahko berem, ampak ne več kot 5 minut, ker pol bi ona sama brala. Mi namesto plastelina uporabljamo musolin al kako se reče, zmeša ga pa sestra, k dela v vrtcu in ga tam tud uporabljajo. Ni treba nič kuhat, vem pa da se da noter sol, moka in voda v nekem pravem razmerju. Plastelina smo vrgli že cele kile stran, ker so ga pač zmešali ali pa se je posušil. Kupovali smo pa Play Doh-a. Aha, še to naj povem: za RD se potem nisva odločila, da Izi kupiva kolo, ker ji je vse kar ornk preveliko, sva vzela kar voziček s košaro za njenega dojenčka in zadela v polno. Mala je čist navdušena, ima dela zdaj kokr hočeš. Svojega čučuja uspava, ga vozička po stanovanju in zraven poje uspavanko. Res fajn. Se pa včasih pri mami vsede na Jonov traktor na pedala in se je že zgodilo, da je pedalčkala ene 10 metrov brez napak. Se bo kar tam naučila pol bomo pa kupili kaj njej ustreznega. Danes je pa full lep dan, končno. In mi gremo mal na morje. V Izolo pol pa v/na Korte na kosilo, pa v Lipico konjčke pogledat pa domov. Imejte se lepo.
|
|
|
|