Anonimen
|
Čer še od mene po dolgem času. Tudi nam zmanjkuje časa za RR. Berem pa kar redno. Slikce vaših otrok so res lepe. Naše nosečnice se tako hitro pribljižujejo PDP-ju, da kar ne vem kako hitro čas beži. Pa fino, da je na pregledih vse ok. Res lepo je to slišat, da nosečnost poteka bp. tejčica - Bravo! No, tudi jaz sem včeraj končno diplomirala. Sem vlekla diplomsko že 2 leti, najprej zaradi statusa, potem pa nisem imela volje. No, ampak je ratalo. Zadovoljna. Čestitek tudi vsem za suho ritko. Mi tako daleč nismo. Za lulat pove, za kakat pa ni šans. Pa če vidim, da bo šel, se zmeniva vse lepo, da bo šel na kahlico ali pa na školjko. Pride gor, čakava več minut, pa nič. Ko mu dam pleničko nazaj gor pa takoj. Ma bo že. Je trmast. Oven pač. Ima pa tudi Jure izpade, ko kriči po hiši in to ravno takrat ko Katja spi. Najraje takrat. Pa bolj kot mu pravim, da naj bolj potiho govori bolj kriči Je pa prava gofla in zna doseči svoje. Prebrisanec mali kako lepo zna s prav milim glasom in lepim pogledom reči "prosim", da sfehta kaj sladkega. Al pa reče "Ubica, jat te mau" (Ljubica, rad te mam). Že zna ta stare vrtet okol prsta. Sedaj se je odločil, da popoldanskega spanja ne rabi več. Sicer je potem zvečer že tečn, da je naporen za znoret. Ampak če ga dam kao spat tuli in kriči, da ga sliši še sosednja vas. Pa vsaj potem zvečer zaspi res takoj. Naša tamala je kr pridna. Tiha miška. Sploh ne vemo, da jo imamo. Ponoči sicer še ne spi, ampak sej tud Jure še ne še. Včerja je celo pogruntala, da flaška ni tako grozna in da obstaja še nekaj kot samo mamine zize. Juhuhu! Čaja sicer ne mara, vodo pa parkrat potegne. Napredek. Mami vesela, saj me čaka operacija žolčnih kamnov. Sicer grem zelo nerada, ampak je treba, ker so bolečine neznosne, dieta pa ubijalska. Sem se pa vsaj znebila odvečnih kil. Pa dobro, da so se začele težave in napadi po porodu in ne med nosečnostjo. Še par slikc Jureta in Katje. Jure jo kr naprej boža, beza in lupčka... Naš vegetarjanec... Portret... Katja...
|