|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - II.del
8.4.2009 8:57:25   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Tinaaja itak čestitke 100tičuser posted image user posted image user posted image user posted image !
A veš zakaj se ta mala tok rada vozi????ker maš BBuser posted image !

ja moj je cist navdusen nad investicijo user posted image

hmmmm, me prav zanima, če bi mojga tud lahko prepričaluser posted image . Po mojem ga ni vozička, ki bi mojga prepričal, da ga rabimouser posted image user posted image . Pa sej ga res ne. Sam tko za foro ga včasih mal hecam, da naš speedi ni več po zadnji modi in kar zelen rata, rečt si pa nič ne upauser posted image user posted image . Kolk jih je fajn mal hecat včasihuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.4.2009 9:23:02   
erna14
tinaaja tudi z moje strani se enkrat cestitke pa velik zdravja in cim manj krckov user posted image user posted image

anja-user posted image user posted image lubija na borov prstek,upam da se hitr pozdravi

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.4.2009 9:26:08   
thaiss
Dan,

Dita- user posted image user posted image  čimmanj krčkov
Bor- tudi tebi eno pikopoko za prstka!!

Matia je včeraj začel kašljat, tako da bo ta teden prešprical vrtec, ker imamo v soboto ceplenje.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.4.2009 9:27:27   
thaiss
ooo Ernauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.4.2009 9:27:56   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

ZOO midve z Živo greva danes po 15. uri tja. Če se še katera pridruži naj se javi!

jaz bi tudi .....user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.4.2009 12:42:59   
malička
Dober dan, po zelooooooo dolgem času, da berem vse za nazaj, se mi zdi predolgoooooooo....ampak enkrat bom....Sanja zelo lepo napreduje, govori zelo lepo, nagaja še bolj...vsepovsod je je polno naložila bom nekaj slkic, če bom še znala, drugače pa vas bom poskušala od zdaj naprej redno spremljati....
slikic mi ne gre naložit ampak takoj ko bo šlo jih bom....pa lep pozdrav vsem!!

< Sporočilo je popravil malička -- 8.4.2009 12:44:38 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.4.2009 21:57:39   
sezam
Mi smo bili pa danes končno cepljeni (namesto pri 18M user posted image )  Naš maneken ima 11,3 kg in 91 cm user posted image

tinajaa - upam, da krči kmalu izginejo user posted image user posted image

poganjalci - mi pa čakakmo Kettlerja. Jih je zmanjkalo user posted image

Pikca - tudi tebi čestitke. A si že imela RD, a še kak dan manjka? In user posted image user posted image  za ne dodanje. Zdej je pa res velik fant user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.4.2009 22:19:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

mi pa čakakmo Kettlerja. Jih je zmanjkalo user posted image

Smo mi tako fajn reklamo nardil - tud okol naselja user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.4.2009 0:05:02   
Pikca
Dober večer (al dobro jutrouser posted image ),
dežuram in merim vročino... tokrat Jerneju. Se je nalezel. Malo prej sem mu dala svečko in čakam, da prime... Zanimivo pa, da sploh ne teži za dodanje (se je ene parkrat spomnil, ampak se ga mu je dalo čist lepo dopovedat, da "dodika več ne dela")

Hvala za čestitke za RD, jutri ga imam. Ups, u bistvu danes - vidim, da smo že 9. 4.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.4.2009 0:45:34   
Žabika
tinaaja: čestitke za malo princesko in čimmanj krčkov, pa kakšno slikico prosim. Lahko tudi v BB-ju (mi je všeč).

anja: lubike na Borov prstek. Upam, da se čimprej rešite punčke.

pikca: čestitke!

Vsem ostalim neimenovanim - pozdravček!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.4.2009 7:31:23   
Lejci
Pikca - vse najboljše user posted image  

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.4.2009 7:57:30   
tinaaja
hvala vsem za cestitke user posted image

pikca - vse najboljseuser posted image

pri nas je se vedno lustno, sam ti krcki zvecer.. na sreco ni fuuul krize in unga katastrofalnega dretja,a vseeno je bogica. slike moram dat dol s fotica ... aja - spimo pa skoraj boljs kot prej user posted image brina celo noc, dita pa spi pri meni in se priklopi 1-2x, pa se to jaz vcasih sforsiram,ker imam take vozle. upam,da ostane vsaj priblizno tako user posted image

anja - kako je slo na  previjanju prstka?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.4.2009 13:09:18   
amy26
tinaaja iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
še naprej vam želim da se lepo cartate
sploh pa čestitke za sestrico ki je tako pridna da prespi celo nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.4.2009 23:00:47   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

mi pa čakakmo Kettlerja. Jih je zmanjkalo user posted image

Smo mi tako fajn reklamo nardil - tud okol naselja user posted image

Ja, bi si že kako provizijo zaslužil user posted image

Pikca
- kako zdravje? Si imela pa lep RD

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.4.2009 23:14:48   
Pikca
Zdravje bolj švoh... Jernej ima še vedno visoko vročino-jutri greva k zdravnici... res krasen RDuser posted image   pa še moj je prišel bolj pozno domov (ok, olajševalna okoliščina, da je kupoval darilo zame). Pa še ravno danes sem dobila M in sem temu primerno tečna.  Bo jutri boljš...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 240
10.4.2009 9:28:03   
blanči

Pozdravljene,

pa imamo pomlad ali bi lahko temu rekli, da se je začelo že poletje. Anja uživa samo, da je ona zunaj, ali se guga, pelje po toboganu ali se igra s peskom.

Javljam se vam samo na hitro in vam posredujem naslednjo informacijo:

Preden se lotite barvanja...preverite:
http://www.uvp.gov.si/si/splosno/cns/novica/article/7072/5467/61a39efa6d/

tinaaja: iskrene čestitke!user posted image user posted image

Uživajte v podaljšanem vikendu!

Sončen pozdrav

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.4.2009 11:38:26   
.mea.
Tinaaja čestitamuser posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na kakšno slikcouser posted image

Pikca - vse naj naj, pa veliko zdravja tebi in tamalima.

Anja - kako je prstek?

Blanči - hvala za opozorilo glede nevarne barve za pirhe. Zame je že malo prepozno, ker sem s točno to barvo barvala tičino maso za Lanovo tortouser posted image

Midva uživava na sončku, po kosilu bova pa pirhe barvala. Najbrž kar s čebulnimi olupki, ker me je zdaj vse minilo, ko sem videla to obvestilo o škodljivih barvah

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 242
10.4.2009 11:52:41   
draja
Še nekaj nasvetov za "naravno" barvanje prihov. Nisem jih pa tudi v praksi preizkusila, tako da ne vem če res delujejo:

Rožnati/lila/roza pirhi:
- z vložene rdeče pese odlijemo tekočino,jo nekoliko razredčimo in v njej kuhamo ter ohladimo jajca. Lahko pa vzamemo pol- kilogramski paket zamrznjenih malin,jih odmrznemo,prilijemo malo vode, zmiksamo,precedimo,dodamo malo kisa in v tej tekočini kuhamo jajca.
- trdo kuhano jajce namočimo v grozdni sok z dodatkom limoninega soka
- jajce skuhamo v šipkovem čaju ali pa trdo kuhano jajce namočimo v sok vložene rdeče pese ali v borovničev, brusnični ali ribezov sok; jajce lahko skuhamo v zavrelici od kuhanja rdeče pese (500 g pese na liter vode) ali v zavrelici iz zamrznjenih malin (250 gramov na liter vode);

Rdeči pirhi:

- za rdeče teran
- jajca kuhamo v šipkovem soku ali v zavrelici iz suhih lupin rdeče čebule, vode in rdečega kisa;

Skoraj črni pirhi:
- jajca kuhamo v gostem ruskem čaju
- jajca kuhamo v pravem čaju;

Oranžni/pomarančni pirhi:

- v vroči vodiraztopimo nakaj žlic rdeče paprike in v tej tekočini kuhamo jajca.
- jajca kuhamo v zavrelici vode in nekaj žlic mlete rdeče paprike;

Rumeni pirhi:

- v vodi najprej skuhamo skodelico ognjičevih cvetov z malo kisa in soli,nato precedimo in v zavretku skuhamo jajca.
- za rumena pa žafranika ali kurkuma.
- v vodi skuhamo olupke 6 jabolk sorte zlati delišes, 3 žlice mlete kurkume, žličko žafrana v prahu, 2 žlici kamilic ali 4 pesti suhih bezgovih cvetov;

Zeleni pirhi:

- v vodi pol ure kuhamo špinačo,zeleni čaj,koprive,preslico,kislico in regrat(na 2 litra vode naj bo kar pol kilograma zelišč,žlica zelenega čaja,in deciliter kisa)Nato z paličnim mešalnikom vse skupaj zmiksamo precedimo skozi gazo in v tej tekočini štirideeset minut kuhamo jajca( ) nato jih kar v tej vodi tudi ohladimo.
- jajca skuhamo v zavrelici iz špinače ali kislice, lahko pa tudi v zmiksani mešanici vode in mladih listov kopriv, praproti, bršljana, bezga ipd. (250 gramov listov na liter vode). Nežne zelene odtenke dosežemo s kuhanjem jajc v zelenem čaju;

Rjavi pirhi:

- rjave pa že veste,da se kuhajo v vodi skupaj z olupki čebule.
- v vodi skuhamo suhe lupine rjave čebule
- vroče trdo kuhano jajce namočimo v skodelici instant kave z dodatkom kisa ali limoninega soka (1 žlička na 2 dl kave)
- jajca kuhamo v precejeni instant kavi ali turški kavi; odtenke barve reguliramo s količino kave.

Vijolčni pirhi:

- za vijolčna jajca je dobro rdeče zelje
- v vodi skuhamo suhe lupine rdeče oziroma vijoličaste čebule
- jajca kuhamo v zavrelici iz enakega razmerja vode in soka iz črnega ribeza

Sivi pirhi:
-
jajca kuhamo v zavrelici iz 2 pesti zdrobljene hrastove skorje in litra vode

(odgovor članu .mea.)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.4.2009 14:35:12   
Pikca
Hoj,
mi2 z Jernejčkom sva boljšeuser posted image , vročine je še malo, ampak imamo zdaj od zdravnika potrjeno, da je samo viroza in naj bi bilo v dnevu ali dveh OK.

Pirhe imamo tudi že... je treba otroke nekak zaposlit, če ven ne moremo... smo naredili že okrasne plastične, izpihane in taprave za pojest-teh samo nekaj, jih bomo še jutri. Na srečo smo kupili eno drugo barvo, upam, da ni tud ta škodljivauser posted image  Ti naravni recepti so sicer fajn, ampak za naša nestrpneža ne preveč uporabni; če ni jajček pobarvan v minutki, ni več zanimivo...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 244
10.4.2009 15:29:07   
draja
Pikca super, da sta z Jernejem že bolje.

Pri nas pa spet bolezenuser posted image . Včeraj smo bili vsi trije na ustvarjalni urici v vrtcu in je bilo super, potem je Živa še kot nora norela po igrišču, doma pa zakuhalauser posted image . Noč je bila katastrofa, zjutraj malo bolje, zdaj pa se je zbudila s skoraj 39 st.user posted image .

Pa namen sva imeli it k moji mami in tam barvat jajčka, zdaj pa ne moreva, doma pa nimava niti jajc niti nič za barvat. Mojga pa cel dan ne bo.
ah bo že, sam da bi se Živa hitro pozdravila in ne bi bilo treba it h kakšnemu dežurnemu P!

< Sporočilo je popravil draja -- 10.4.2009 15:30:28 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 245
10.4.2009 23:28:25   
A-N-J-A
Evo jaz sem končala s peko poticuser posted image , sem bla pridna.

prstek-jutri imamo spet previjanje, tako da bom kaj več zvedla.Sem mu pa včeraj kar sama previla, ker je prišel z vrtca z zrahlanim povojem, pol smo šli pa še v Brunarco in mu je kar prst ven pogledaluser posted image .Mu je sestra povila za en drekuser posted image user posted image user posted image .Zatečeno in rdeče ima še kar, tako da ne vem.P je zadnjič rekla da je to proces celjenje, ampak ne vem zakaj mu una bula ne zgine, če so mu gnoj ven stisniluser posted image Bom jutri poročala.

Vsem bolančkom en veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik koš user posted image

pikca-vse naj, najuser posted image user posted image user posted image

Aja da se še mal pohvalim Ela me je presenetla , ko je v Brunarici pobrala en kolo brez pomožnih koleščk in se je kar peljalauser posted image . Bor pa s poganjalcem že tok šiba, da moram zraven tečt.Tako na dolgo se poganja, ne morem verjet, da je že tega zmoženuser posted image user posted image .

Čauči, grem spet, mormo bit jutri na vse zgodaj pri P.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
10.4.2009 23:48:12   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Evo jaz sem končala s peko poticuser posted image , sem bla pridna.

Moja se je tud ravno spekla user posted image

Anja, upam da jutri zveš dobre novice glede prstka.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.4.2009 0:08:20   
Pikca
U pridne punce, ki potico pečete! Jaz nisem preveč za te stvari, na srečo pa imamo babi, ki speče najboljšo potico na svetuuser posted image  Res pa, da full lepo diši, ko se peče in mogoče se tudi jaz enkrat spravim k peki...

Drajauser posted image user posted image user posted image , očitno podoben virus kot pri nas, naj bo čimprej bolje in naj bodo prazniki kljub temu čimlepši!

user posted image Ela za vožnjo brez koleščkov! Hmmm mogoče bi morali Živi kar odšraufat, pa da vidimouser posted image  
Še eno user posted image  za Borov prstek, me kar skomina, ko berem.

Aja, zakaj sem tudi danes ob tej uri pokonc - spet ne preveč prijeten razlog; pravkar sem preoblekla pobruhano postlo - Živa še vedno ful kašljauser posted image

< Sporočilo je popravil Pikca -- 11.4.2009 0:10:04 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 248
11.4.2009 11:30:54   
tinaaja
Vsem zelim vesele praznike, user posted image
veliko cartanja user posted image
in predvsem, da se vsem bubanckom povrne zdravje! user posted image

Jaz pa dajem pect sunko v testu, sledi sarkej, med vsem tem pa barvanje jajck.
Smo bili danes ze pridni in smo bili v 4 na trgu. Bilo fantasticno user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.4.2009 13:11:31   
A-N-J-A
No evo smo bili pri P.Prstek je manj rdeč, vendar še vedno zatečen.Pol sem opazila dve mali bulici gnoja in jih je pol sestra predrla, pa nadaljevati moramo z AB.Pregled imamo spet v torek.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?