Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koliko casa so vasi otroci v vrtcu? 4.5.2005 21:34:32
|
|
|
|
piščanc
|
naša gre rada v vrtec, se je zlo spremenila, odrasla... rada je doma, ampak tud rada gre v vrtec, čez vikend si pripravi igrače, ki jih nosi kazat svojim prijateljem... tudi če se srečajo v parku se s sovrstniki tako lepo igra... pika09, v Tjašini skupini so tudi trije otroci s posebnimi potrebami, punčka z downovim sindromom in fantek ter punčka z cerebralno, pa jih tko lepo vklopijo v program, imajo posebne vzgojiteljice in hodijo skupaj na sprehode zraven z vozički... za rojstne dneve rišejo slikice in jih spnejo v mape...pa mahajo ko gredo domov...pa še in še, kot pravi prijateljčki, brez razlik upam, da je tole pravilno izpadlo
|
|
|
|
Koliko casa so vasi otroci v vrtcu? 4.5.2005 21:34:56
|
|
|
|
Anja
|
Služit??? Oprosti, a se tebi otrok nic ne smili, ko mora cele dneve samo tebe gledat? :hudicek: A ti sploh ves kaka caga je v vrtcu? Pr nas smo se v jaslicah jokali: mami ne gremo se in pol smo mame lepo sedele v garderobi in cakale, da so ta mali blagovolili prit. Zdaj pa ni nic drugace, Lana je prav bolava, ko pridem po njo pred pol tretjo :zmeden: ..pa ne bi rekla, da sem taki hudic, da ne bi zelela z mano domov :)- Ce bos ti vrtec odklanjala in ga videla v slabi luci, kot nek bav bav, bo mali to "povzel" po tebi in mu bo tam res muka... Ce pa je star 4 leta pa mislim, da je skrajni cas da se socializira. Da si pridobi malo debele koze, da ne bo vedno najvecji revcek v razredu, sorry, samo tak je. Ne ga zavijat v vato, pol pa BUM, reality, :( Postopno prilagajanje, da spozna, da se svet le ne vrti okoli njega... Sem se razpisala, pa ne zamerit, mam res full pozitivne izkusnje z nasim vrtec (aja, vozimo se pa 6 km). Lep vecer in lepo spanje Anja
|
|
|
|
Koliko casa so vasi otroci v vrtcu? 4.5.2005 21:37:33
|
|
|
|
Moyca_
|
se strinjam s frutko da je boljše da gre jeseni v najbližji vrtec. Saj bo šlo (moj je bil 2 meseca pred porodom v vrtecu že), ampak bi tudi šlo- pa to varuško pač za uro, dve na dan in ona lahko potem še po njega hodi. Meni je ta moja ideja tako všeč, da sem si kar sama sebi všeč:)-:)-:)- grem jo jutri patentirat:)-
|
|
|
|
Koliko casa so vasi otroci v vrtcu? 4.5.2005 21:58:50
|
|
|
|
Lepa Ana
|
Te moram pozdravit, san! Kdo sem, boš pogruntala po mojem nicku (če boš fejst tuhtala, he, he). Ančka, bravo! Jaz bi napisala enako. Lp, LA
|
|
|
|
Koliko casa so vasi otroci v vrtcu? 4.5.2005 22:15:40
|
|
|
|
vidja
|
Naša izkušnja: Jaz sem imela ful predsodke glede otrok v vrtcu. Ampak, ker je naša princesa bila res zelo nedružabna oziroma nenavajen otroške družbe, smo se odločili (po vssemogočih posvetih), da jo damo v vrtec. Pa še njena prijateljica je takrat začela v vrtec hodit. In glej ti to presenečenje! Rahla kriza je bila le prvi teden. No bila je stara tri in pol, njen bratec pa štiri mesece. Zdaj je v vrtcu do 12.00, ker sem jaz absolventka in sem doma in ker se mi zdi, da je za njeno socializacijo to sedaj čisto dovolj. In z velikim veseljem ugotavljam, da ji vrtec zelo koristi. Saj sem se tudi doma ukvarjala z njo, ampak otroške družbe pa le ni imela. Res pa je tudi, da sem sama morala še največ naredit glede svojega mnenja o vrtcu. Spomnim se namreč, kako je moja sestra vsak dan jokala, ko je morala v vrtec. Aampak po moje zato, ker je začela hodit s petimi leti, in je doma bila navajena, da je vse po njenem. Potem pa je lansko leto preko študenta delala v vrtcu in mi je rekla, da sploh ne ve, zakaj se je drla, če pa se imajo otroci v vrtcu tako fino. Veliko mi je pomenilo, da mi je nekdo, ki mu zaupam povedal, da otroci v vrtcu zelo malo jočejo, da se pomirijo kakor hitro starši odidejo. Veliko sreče in lahko noč!
|
|
|
|
Koliko casa so vasi otroci v vrtcu? 5.5.2005 9:48:19
|
|
|
|
Timotej
|
Maruška je v vrtcu od 7.10 do pribl.15.15 ure, stara je 14 mesecev, jaz pa ima hvalabogu službo čisto blizu vrtca, da mi to nekako uspeva. Sem se pa tudi jaz od začetka čudila, da sva bile zjutraj med prvimi v vrtcu, ob 15.rui pa ni bilo skoraj nobenega otročka več v njeni matični skupini, in so otroke združevali. In sem imela ful slabo vest, dokler si nisem dopovedala, da tako pač žal je, da nimamo možnosti BABI-SERVISA, ali da bi kdo hodil po njo prej v vrtec. Pa sem se malo potolažila, češ, koliko (žal) je otrok , ko starši delajo v izmenah, trogvke, ki pridejo domov iz službe ob 21.ali 22.zvečer, in otročke vidijo samo, ko spijo, jaz pa lahko dam mojo pikico vsak večer spančkat, vse vikende imamo prosto, in vem, da je tudi to veliko. Če nimaš možnosti izbire, sem moraš s tem pač spoprijazniti.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?