|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in slabost
16.3.2009 11:17:18   
ROŽICI
pozdravljene.upam da bi boste znale svetovat.imam namreč težave, noseča sem 6t boli me želodec imam krče,slabo me je ni mi do hrane.
ne vem a je to normalo v nosečnosti al kako,a mine?
hvala vam.

življenje je eno samo.zato uživajte...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in slabost
16.3.2009 11:21:34   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

pozdravljene.upam da bi boste znale svetovat.imam namreč težave, noseča sem 6t boli me želodec imam krče,slabo me je ni mi do hrane.
ne vem a je to normalo v nosečnosti al kako,a mine?
hvala vam.

normalno. mine in se spet kaj podobnega pojavi. nekaj pa vseeno moraš pojest, ker tudi od lakote te lahko želodec boli.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 12:16:36   
ROŽICI
ja vem saj se trudim.hvala za odgovor.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2009 13:01:59   
katka11
haha, user posted image , to spada med nosecniske radosti, ce imas "sreco", mene je minilo v 12 tednu, no ja seveda ce se ne najem prevec ali premalo ali ...

saj bo minilo, spada zraven...

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2009 13:53:58   
Tanik
poskusi kakšne krekerje grickat. pomaga. pa meni je slabo po hrani, ki je kakorkoli v stiku z oljem (pečeno na olju, olje v solati,....). če se držim da tega ne jem mi ni slabo.
poskusi ugotoviti.

aja sem pa v 12 tednu.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2009 14:09:50   
baby blue
take stvari so normalne... pri meni je bilo podobno čeprav moram rečt da hujših slabosti nisem imela se mi je samo vzdigovalo... 

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2009 14:24:54   
eternety
To je normalen pojav v nosečnosti, nič ne skrbi.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2009 21:39:50   
ROŽICI
hvala vam za nasvete. saj imam občasno take slabosti...potem pa postanem ful lačna.no tako se mi je zgodilo danes.včeraj pa celi dan nisem imela apetita sem bolj po sili jedla.pa kar naprej zeham in mi gre na bruhanje.user posted image

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2009 23:06:43   
zarjica
Najdi si neko hrano, ki ti bo lajšala take trenutke. Meni je pomagal požirek kokakole ali košček čokolade ali bonbonček...

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2009 13:52:22   
Bojana82
Punce, če ima še katera kakšen dober nasvet kako omiliti slabosti, naj mi prosim svetujeuser posted image ......sem v začetku osmega tedna, slabosti so se pojavile pred nekaj dnevi, slabo mi je od zjutraj ko se zbudim pa do večera ko zaspimuser posted image ....najhuje je, ko  začutim lakoto pa sploh ne smem pomisliti na hrano...

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2009 14:00:20   
Mateja4
Ja na žalost čist normalna stvar :) Men so te bolečine in krči prenehali šele po 3 mesecu. Drugače sem pa vsak dan po 3x bruhala da o krčih sploh ne govorim... Samo bo kmal bolš pa je potem toliko bolj lušno :)
Upam da čimprej mine user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2009 14:09:29   
tažana
ah ja, kaj bi rade nasvet: Meni pomaga če se takoj zjutraj zbruham- potem je ene dve ure mir dokler ne postanem lačno kot volk. in potem moram ves dan nekaj grist in jest zraven pa upam, da mi ne bo treba šeenkrat bruhat. Najbolj pa mi pomagajo sladkarije vendar nimam občutka kdaj je preveč- pa me potem še to muči user posted image . Upam da čimprej mine- to mi je edina rešitev user posted image .

AJa še to najbolj mi je pa pomagal šok. Doživela sem tak šok, da ves teden nisem bruhala (sicer se je ponovilo- ampak tist teden sem jedla pa vse za nazaj). Šok: zaspala sem v službo user posted image .

< Sporočilo je popravil tažana -- 20.3.2009 14:10:45 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?