Avent ali Tommee Tipee (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

bella02 -> Avent ali Tommee Tipee (16.3.2009 10:47:25)

Mamice!
Zanima me, kateri magični lončki so bolj fajn? Všeč mi je Tommee Tipee, vendar me moti to, ker se pokrov le nasadi in nima navojev. Ali to malčki lahko sami odpirajo?
Hvala za pomoč!

hijenca -> RE: Avent ali Tommee Tipee (16.3.2009 10:51:02)

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Mamice!
Zanima me, kateri magični lončki so bolj fajn? Všeč mi je Tommee Tipee, vendar me moti to, ker se pokrov le nasadi in nima navojev. Ali to malčki lahko sami odpirajo?
Hvala za pomoč!

Jaz sem kupila ta lonček od Tommee Tippee in sem zelo nezadovoljna, ker zelo toči. Toči pri pokrovu, ker ga samo natakneš, ker ni navoja. Bom pa kasneje uporabila samo lonček. Sem pa sedaj kupila od Aventa in je super.

josephine27 -> RE: Avent ali Tommee Tipee (16.3.2009 10:57:47)

Ne vem kako je pri drugih ampak moj ni nič odpiral. Smo pa poskusili cel kup magičnih lončkov preden je enega končno zagrabil in začel pit ven. Tako smo pristali pri enemu od Disneya. Sem jih potem kupila kar več ker se za tiste ne dobi podsebaj nastavkov za zamenjat ( še dobro da so bili poceni).

ttamariskaa -> RE: Avent ali Tommee Tipee (16.3.2009 10:59:54)

Hej! S tem misliš na tisti lonček ki ima ali trdi ali mehki cucelj za sok in vodo, ne? V glavnem jaz sem imela od aventa in je bil katastrofa ( vsaki dan sem ga umivala, a je vseeno začel cucelj delovati kot da plesni ). Sem probala z drugim, drugačnim cucljom in isto. Tako da sem ostala na navadni flaški in mu vedno pogosteje dajala piti po kozarcu. Ker če gledaš na zobke, mu "škodi" in cucelj iz flaške in cucelj iz lončka. Aja sem pa iz tujine dobila trdi lonček s trdim nastavkom ( takšni kot so bili včasih ) in z njim pa ni bilo nobenih težav. Meni se še vedno zdi, da tisto kar je najbolj okrašeno, pisano in največkrat objavljeno v reklamah je navaden šmorn.

Čarli08 -> RE: Avent ali Tommee Tipee (16.3.2009 20:34:28)

Mi imamo Nuby in je res fajn.

piko12 -> RE: Avent ali Tommee Tipee (19.3.2009 10:00:18)

Moj ima pa DM jevega pa je tud fajn.  Iz TT ni znal pit.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.3.2009 10:25:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

botrca -> RE: Avent ali Tommee Tipee (20.3.2009 19:24:54)

Mi imamo aventov magični lonček in je zlata vreden, ker nič ne poliva.

Takšen je naš samo da je celi moder:
[image]http://images.baby-center.si/06/0004/0002/imgArticle_131832.jpg[/image]

Stran: [1]