spolni odnos preh HSG (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

andreas -> spolni odnos preh HSG (4.5.2005 19:30:38)

Živjo, sem žena od Andreasa!

Kot vidim, je moj mož zelo radoveden in da so na teh straneh zelo dobri nasveti iz prakse ne iz teorije.

Kot že veste se že 10 mesecev trudiva da bi :nosecka: pa nama še ni uspelo.

Redno :sloncek::sloncek::sloncek: pa nič, ta presneta :hudicek: naju neprijetno preseneča iz meseca v mesec.

Zelo sem :) da se moj mož tako zelo trudi okrog informacij, tako vidim, da mu ni vseeno, kaj se z mano ali obema dogaja. Imam ga zelo zelo rada, vse nama gre kot po maslu v skupnem življenju, zdaj pa tole.

Od začetka sem se zelo sekirala, ker si je on tako zelo želel :duda: potem, pa tako :zmeden2: razočaranje da me je bolelo. Probava uživati v :sloncek: in ne misliti toliko ali bo ratalo :duda: ali ne, pa ti to pride v podzavest.

No, ampak sva oba optimista in vem da nama bo uspelo :duda:, eno vprašanje pa le imam če kdo ve, namreč naslednji teden imam HSG pa me zanima ali lahko pred pregledom :sloncek::sloncek::sloncek: in ali lahko po pregledu :sloncek::sloncek::sloncek:? Koliko časa mora miniti od pregleda?

Hvala vsem za odgovore že vnaprej in lep pozdrav :rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> spolni odnos preh HSG (4.5.2005 19:34:57)

Sem si želela, da bi se kdaj še ti javila med nas:bravo::bravo::bravo:, no pa si se le opogumila:rozica:

Sem vesela, da sta tako povezana in ni:hudicek: da vama nebi ratalo;)

Kolikor vem, ni nobnega problema z :sloncek::sloncek::sloncek: pred posegom, se mi pa zdi, da lahko potem po posegu :sloncek::sloncek::sloncek: že čez en teden. Če se pa motim, me bo pa sigurno katera popravila:rozica:

Ti želim dobre izvide in da ne bo več razočaranj ob koncu ciklusa:rozica::rozica::rozica:

Srečno:)

Tinka

Sulfinija -> spolni odnos preh HSG (4.5.2005 19:43:46)

Ojla!!!!

Najprej lep pozdrav.S :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pred hsg ni problema,vendar midva nisva ker sem dan pred hsg nehala krvaveti,takrat sem imela menstruacijo dolgih 9.dni na 10.dan po so mi delali poseg.Sploh ne vem zakaj kajti ponavadi 3-5 dni in je konec,takrat pa ni in ni hotelo biti konec.12.05.bo ravmno eno leto odkar so mi to delali in rekli,da naj bi v roku 6.mesecev dobila :duda: pa še vedno nič.Ta mesec me je obiskala 25.:hudicek: nepričakovana in v petek grem ponovno v ambulanto na prvi uz pred zadnjim poiskusom IUI,ti pa povem da ni :hudicek: ki bi mi vzela volje in me razočarala saj upanje umre zadnje in vem da sva vedno bližje najini :duda: ali celo :duda::duda:.Če ta mesec ne porata pol se v petek naročim za zdravnico in ivf čakam nekje v decembru ali januarju odvisno kdaj dobimn termin v petek za mojo zdravnico.
Po pregledu hsg pa midva nisva 2-3 dni se ne spomnim,v začetku sva probala ker ni bolelo sva kar nadalhjevala z najinimi :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

tinkamiška -> spolni odnos preh HSG (4.5.2005 19:46:56)

Evo sem prebrala na MON-u, da je priporočljivo počakat z:sloncek:, oziroma imeti zaščitene spolne odnose po HSG-ju do prve M:hudicek:, pol pa veselo na delo;)

Tinka

anadejka -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 9:13:01)

Kwaaaaa????Men noben ni nč reku da ne smeva:sloncek:in midva sva že naslednji dan po HSG-ju :sloncek: pa ni blo nč narobe.

dd75 -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 9:14:49)

Ko sem bila jaz na HSG so odsvetovali nezaščitene :sloncek: pred posegom, saj če bi slučajno ravno takrat zanosila se ne bi prav dobro končalo zaradi slikanja...Po HSGju pa po 1.:hudicek: lahko brez zaščite.
Pa srečno !

:nosecka:dd75

emaa -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 9:15:25)

mislim, da ne sme bit nič narobe, če so men rekl kdaj lahko seksam po laparo in histero, citiram, ko se boš počutila, torej lahko bi že danes, pa bomo počakal

tinkamiška -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 9:45:21)

O.K. zgleda, da so mnenja različna:zmeden: Ti pa tako potem po posegu poejo kako in kaj, vsaj upam, da je tako. Meni so;)

Ema a so rekli da lahko po histero in laparo kr takoj? Hmm:zmeden2: meni so rekli, da moram počakat do prvega ciklusa, Pika je morala pa čakat kr 3M:zmeden:

Držim pesti:miska::miska::miska:

Tinka

biba77 -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 10:30:06)

Midva sva :sloncek: 2 dni pred posegom in, tako kot Andrejka, naslednji dan po posegu. In tudi ni bilo nic narobe. :)
Upam, da se bos pocutila enako dobro. Poslusaj svoje telo... :rozica::rozica::rozica:

emaa -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 11:51:45)

ja tinka meni so rekli takrat ko se boste počutili, je pa res, da se ne počutim in se do prve M tudi ne bom, že narava in telo naredita svoje, cvikam kako bi bolelo, pa ne bomo, pa bomo vse preživeli. Saj moj rajš vid da ne, da ne bi blo kaj narobe.

tinkamiška -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 12:00:42)

Ja sej maš prav. Meni tut ni pasalo, no luštalo že, ko je kr čudn, da ne, ko pa prej vse mesce:sloncek::sloncek::sloncek: ko en zajc:)-

Pa me je blo pol tut mal strah, da bi me kej bolelo, pa me ni čist nič. Tko da navali narode pol, ko ti bo do:sloncek::sloncek::sloncek::)-

:rozica::rozica::rozica:

Tinka

emaa -> spolni odnos preh HSG (5.5.2005 12:05:08)

brez skrbi da bomo, sam začnem kaj tazga razmišljat, pa mam pol mentalno blokado, se vse ustavi, še mal časa mora minit, pa bo;)

Stran: [1]