andreas -> spolni odnos preh HSG (4.5.2005 19:30:38)
|
Živjo, sem žena od Andreasa! Kot vidim, je moj mož zelo radoveden in da so na teh straneh zelo dobri nasveti iz prakse ne iz teorije. Kot že veste se že 10 mesecev trudiva da bi :nosecka: pa nama še ni uspelo. Redno :sloncek::sloncek::sloncek: pa nič, ta presneta :hudicek: naju neprijetno preseneča iz meseca v mesec. Zelo sem :) da se moj mož tako zelo trudi okrog informacij, tako vidim, da mu ni vseeno, kaj se z mano ali obema dogaja. Imam ga zelo zelo rada, vse nama gre kot po maslu v skupnem življenju, zdaj pa tole. Od začetka sem se zelo sekirala, ker si je on tako zelo želel :duda: potem, pa tako :zmeden2: razočaranje da me je bolelo. Probava uživati v :sloncek: in ne misliti toliko ali bo ratalo :duda: ali ne, pa ti to pride v podzavest. No, ampak sva oba optimista in vem da nama bo uspelo :duda:, eno vprašanje pa le imam če kdo ve, namreč naslednji teden imam HSG pa me zanima ali lahko pred pregledom :sloncek::sloncek::sloncek: in ali lahko po pregledu :sloncek::sloncek::sloncek:? Koliko časa mora miniti od pregleda? Hvala vsem za odgovore že vnaprej in lep pozdrav :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|