st1nina -> RE: najlepši dopust..... (3.3.2012 8:18:56)
|
Jaz sem imela več najlepših dopustov:) V moji mladosti so nedvomno pustile poseben pečat počitnice na otoku Rabu v kampu Lopar, kamor smo vse do začetka vojne hodili z mojo družino. Cele dneve sem prečepela v mivki in morju, starša sta me dobila ven samo če sta mi prinesla sladoled iz bližnjega lokala, zvečer sem se pa veselila ringelšpila (vrtiljaka). Kasneje so moje počitnice postale bolj žurerske, te sem poleti preživljala v Ankaranu. Dneve smo prespali, večeri so mi pa vsekakor ostali v lepem spominu. Z družbo smo obiskali tudi marsikatero državo in prestolnico: Barcelono, London, Prago, Budimpešto, Bukarešto, Bratislavo, Beograd, Sarajevo, Berlin, Amsterdam, Dunaj, Kopenhagen,... - na vsako potovanje imam lepe spomine Z mojim dragim sva se imela zelo lepo v Indoneziji, kjer sva ostala en mesec. Ne vem če so to najine najlepše počitnice, so bile pa najdaljše in so se nama najbolj vtisnile v spomin. Sedaj pa preživljam najlepše počitnice z našim malčkom, veselim se vsakih počitnic in prostih uric, ki jih preživljam z njim. Ko je bil star 6 mesecev smo šli skupaj v Toskano in to so naše prve in najlepše počitnice,... Veselim se počitnic.... Naša naslednja postaja: Rovinj:)
|
|
|
|