pletni dopust (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

analucija -> pletni dopust (16.3.2009 9:06:59)

sem na porodniški, pa sem danes šla v službo vprašat kako bo z dopusti. in pravijo da zame ni več prostora, samo konec junija. tam kopa mi hodimo pa tega trmina ni več fraj. kaj narediti? a mi res ne pripada dopust julija  oz avgusta? imam dva mala otroka. sem tudi edina v službi z malimi otroci. kar brez mene so planirale s tem da že skupaj  delamo več kot deset let. pa še to porodniška se mi steče konec maja.

lp 

rija -> RE: pletni dopust (16.3.2009 9:09:54)

ja, boste šli pač drugam. big dil.

mo je že preko 20 let v službi, pa si uradno lahko sam izbere 1 dan dopusta.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

PIRANJA -> RE: pletni dopust (16.3.2009 9:13:03)

pa? problem reši drugače, pojdite konec junija ali septembra, saj z malimi otroci to lahko pokompenziraš. julij in avgust sta itak prevroča za male pikice....

Marogica -> RE: pletni dopust (16.3.2009 9:14:44)

IZVIRNO SPOROČILO: analucija

sem na porodniški, pa sem danes šla v službo vprašat kako bo z dopusti. in pravijo da zame ni več prostora, samo konec junija. tam kopa mi hodimo pa tega trmina ni več fraj. kaj narediti? a mi res ne pripada dopust julija  oz avgusta? imam dva mala otroka. sem tudi edina v službi z malimi otroci. kar brez mene so planirale s tem da že skupaj  delamo več kot deset let. pa še to porodniška se mi steče konec maja.

lp 

Pač letos ne moreš drugače....glede na to, da imaš dva mala otroka, to tudi ni takšne problem, saj najbrž nista šoloobvezna. Tolaži se s tem, da so junija počitnice še malo ceneje, kot pa v visoki sezoni. Pa še vreme je manj vroče, kar je za majhnega otroka bolj "pripravno".

Anonimen -> RE: pletni dopust (16.3.2009 9:58:33)

a mi res ne pripada dopust julija  oz avgusta? imam dva mala otroka.

Je res nujno iti na dopust julija oz. avgusta? Pa dokler so mali otroci je res čisto vseeno kdaj greste. September je še ful sončen in topel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUŠICA -> RE: pletni dopust (16.3.2009 10:03:49)

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

a mi res ne pripada dopust julija  oz avgusta? imam dva mala otroka.

Je res nujno iti na dopust julija oz. avgusta? Pa dokler so mali otroci je res čisto vseeno kdaj greste. September je še ful sončen in topel. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pripada ti ne, če se morate razporediti med sodelavci.
se strinjam z rijo, september je bolj idealen za dojenčke.

Nikita*** -> RE: pletni dopust (16.3.2009 10:55:42)

imam dva mala otroka. sem tudi edina v službi z malimi otroci. kar brez mene so planirale s tem da že skupaj  delamo več kot deset let.
lp 

To, da si edina v službi z malimi otroci, pa res nima nobene veze pri načrtovanju dopusta.
No, mogoče jo ima. Da je še toliko bolje, da greš na dopust junija ali septembra, ker je takrat klima primernejša za male otroke.

analucija -> RE: pletni dopust (16.3.2009 12:22:30)

ok. dojenčka glih nimamo, to je res, zarad vročine je pa isto al smo doma al pa na morju, saj se na morju ja boljš vročina  prenaša. bomo že uredili
lp

Stran: [1]