otroška soba (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

mala zirafa -> otroška soba (15.3.2009 7:25:34)

Lepo vas prosim za kak nasvet ali pomoč.Namreč kupujemo otroško sobo za dva otroka.Zaenkrat je samo en, v bodoče pa naj bi imeli še enega otroka.
Dimenzije sobe so 2,5mx3,70m.Ni velika.Eno že obstoječo omaro od alplesa ki se odpra na harmoniko bomo obdržali ter jo polepili s kako otroško tapeto in ji zamenjali kljuke.Mimogrede, kje se da kupiti barbie kljukce za predale in omare?Alio kaj podobnega za punčke?
Nato sem v dilemi ali naj kupimo pograd, ki spodaj nima postelje in bi jo potem naknadno dokupili, v tem času bi se pa ta mala lahko igrala pod njim?Ali naj kupimo pograd z obemi ležišči?
Druga možnost je izvlečna postla na kolesih?Naj dodam da na steno od 2,5m ne moremo nič omaric montirat ker je samo gips plošča položena na les, žal.

Imate kakšno idejo?Katero firmo priporočate?Naj bib bla nekako dekliška soba, lahko pa tudi nevtralana.
Pa še nekaj, kako lahko z barvami optično povečam malo sobo?
Hvala.

marty5 -> RE: otroška soba (15.3.2009 8:10:58)

Mi imamo podobno dimenzijo sobe (2,35×4,10) in nam je zelo všeč ta soba - zanimiv pograd, da greš po stopničkah v posteljo:

http://www.izi-mobili.si/izi_line.html

Kupuje se itak po elementih in lahko kombiniraš s tem, kar že imaš.

mala zirafa -> RE: otroška soba (15.3.2009 8:38:22)

Za kateri model ste se odločili?Vzporedna ali pravokotna postavitev?Pri nas pravokotna ne pride v poštev ker vzame ogromno prostora brez potrebe.V mislih imam na krajši steni visoko ozko omaro ob steni levo, pograd  z ležišči 190x90cm ,s spodnjim predalom oz. dvema, da ima vsak svojega.Vedno bolj sem za to varjanto.Čeprav moj dragi ful cvika da bi otrok padel dol in sploh ni navdušen nad pogradom.Upam da mi ga uspe prepričat.
Pa še pisalne mize me zanimajo.Kaj mislite kako bi izgledala navadna pisalna, ki ji montiraš kolesa gor?Ali pas e jih da že take dobit?
Vseeno hvala za prejšnji odgovor.

Stran: [1]