Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 14.3.2009 21:22:18
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Rija, se strinjam s tabo. Izrazila si svoje veselje. Medve z mati, ki stanuje eno nadsrtopje pod mano, tudi veliko pomagam, ona pa tudi meni.Pa sva obe vsakega opravila, ki ga opravi druga, zelo veseli. A da ji ne bi pustile...Ma ja.
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 14.3.2009 21:24:20
|
|
|
|
lukec
|
AH! Je že konc?
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 14.3.2009 21:25:40
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Lukec, ne..se šele ogrevamo. Volga je rekla, da bo zrihtala pivo, kokice tud prihajajo...
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 14.3.2009 21:28:51
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Moja mami je tudi najboljša na svetu, sicer mi ni v moji odsotnosti še nikoli bajte v nulo spucala, če bi mi jo bi bila kregana ker preveč dela , bi jo pa objela in dala poljubček da mi tako pomaga in bi ji uslugo vrnila ob prvi priliki. Sicer pa zakaj je v eno smer to nesprejemljivo, če pa ve mami bajto spucate oz. pomagate je pa to super . Ker ponavadi (vendar ne praviloma) imajo mame včasih malo več časa kot me in z veseljem pomagajo, da si me lahko vzamemo kak dan same s familijo . Ker brskam ne jaz njej po predalih v njeni odsotnosti in obratne velja čisto enako. No, vsaj pri nas je tako
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 14.3.2009 21:46:37
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kontrak....( kr neki)...se strinjam s tabo.. Sej se le fine delajo, a veš? Zdej ko bi morale konkretno odgovort , jim je pa nerodno..
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 14.3.2009 22:26:52
|
|
|
|
Raho
|
Meni pa je moja mami najboljša zato, ker varuje moje otroke. In to je neprecenljivo . Se pravi, da imam najboljšo varuško. Tašča pa mi včasih spegla - predvsem cunje od tamalih. Pa tudi varuje vnuke, ko jo prosimo
|
|
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 0:10:06
|
|
|
|
sanja nk.
|
ubistvu so vse mame zlate, kaj ne ...in zanimivo po pomoči zelo podobne
|
|
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 0:16:29
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Moja mami je tudi najboljša na svetu, pa čeprav mi ni še nikoli spucala bajte in pomila oken. Ne vem, ampak jaz je sploh ne bi niti pustila, da mi to počne . Jaz tudi ne. Je pa fajn, ko je to kdaj naredila....priznam, da je pasalo. In še to vedno brez moje vednosti, saj je vedela, da tega ne bi pustila. Tako, da rija....super, sem vesela zate.
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 8:58:57
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Meni pa je moja mami najboljša zato, ker varuje moje otroke. In to je neprecenljivo . Se pravi, da imam najboljšo varuško. ah, sem pozabila: itak, da je tudi najboljša babica, ker pravkar čujem na dvorišču, da od sreče cvili tako ona kot moj sine.... in najboljša varuška..... tak, zdaj jo grem objet.....ker je od včeraj nisem videla in nakurit, da si dovoli počistiti mojo bajto
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 9:14:04
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ...moja mami je najboljša mami na svetu Mi se cel dan potepamo.....pridem domov in me čaka presenečenje: hiša spucana v nulo, pomita okna....ah.....kaj bi jaz brez nje in to samo poleg vsega ostalega, zaradi česa je najboljša mami No, vidiš, jz bi bila pa huda. Ne bi pustila, da mi mami bajto pospravlja (razen, če bi jo ob bolezni/porodu sama za to prosila). Dovolj je v življenju skozi dala in dovolj je pregarala, da bi meni (mladi) bajto pospravljala. Rajši naj gre na sprehod, rožce nabirat, na sladoled,...uživat v glavnem. Bi bila pa vesela, če bi namesto mene naredila kaj takega, kar meni ne gre dobro od rok oz. mi sploh ne gre.
|
|
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 9:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Če kaj naredi, ni v redu, če ne naredi, ni v redu. Kaj naj potem naredijo mame/tašče, da bo v redu? Nikjer nisem zasledila, da bi Rijina mama to počela vsak dan. Je pa lepo, da ceni namen in trud.
|
|
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 9:29:17
|
|
|
|
tažana
|
tut jest sem ji skrivala žehto, ko je po dvakrat na teden, zvečer, hodila speče dete merkat pa sem spoznala da je zares nesrečna, če nima kaj počet- pa še lika rada. Zlata je pa moja mami itak že samo zato, ker je moja mami .
|
|
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 9:32:41
|
|
|
|
muki1
|
Meni je mama tudi včasih kaj počistila, ampak sem ji prepovedala, ker živimo v isti hiši in je zdaj v penziji, pa bi ji to kar hitro prišlo v navado. Ne vem, se mi je smilila, da bi ona meni pucala, naj raje ta čas počiva, karkoli.... itak vsak dan skuha, glumi varuško in imam včasih občutek, da jo preveč izkoriščamo, čeprav dela vse prostovoljno in v tem uživa. Meni je najboljša zato, ker ji lahko zaupam, me podpira in ima rada tako brezpogojno, da to ni res. Čeprav mi zna dvignit pritisk tudi na 200...pa drugače imam nizkega . Je pa res fajn, ko prideš domov in se vse sveti. Ja......
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 10:05:55
|
|
|
|
NRMM
|
Meni nikoli ne čisti ali lika (ji niti ne bi pustila), malokdaj mi popazi otroke,velikokrat mi zagnjavi, pa jo imam kljub vsemu zelo rada.
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 10:12:47
|
|
|
|
Mala koala
|
Dokler imava midva vse štiri roke zdrave ne pustiva ne mami ne tašči, da dela red po stanovanju. Če bi pa rabila pomoč, pa vem, da bi obe takoj pridrveli. In mi je ta občutek čisto fajn. Ker bi tudi midva njima pomagala, če bi bilo treba. Če pa komu to paše, pa res ne vem, kaj je tukaj slabega.
|
|
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 18:32:34
|
|
|
|
valči
|
Jaz bi bila presrečna,da bi mi bila mama živa.In bila ob meni. Tašči pa jaz ponaredim,kolikor zmorem s tremi otroki.Pospravim,zlikam,obesim perilo,kuhamo skupaj.Pa še pri sebi bajto zrihtam in vse ostalo.Pa skoz imam filing,da premalo pomagam.Ker z otročki je včasih zelo težko kaj v miru naredit. Torej,moja tašča ima tako preveč dela-kmetija in le ob moji bolezni,po porodih mi je nosila hrano v našo hišo.Za kar sem ji hvaležna in mi je ogromno pomelo.Ko sem lahko,sem šla k njej in ji tam pomagala po najboljših močeh. Tako da,ceni trud mame,ker vsi nimamo pomoči v taki obliko,čeprav prizman,da bi mi kako prav prišlo,da pridem v čisto hišo.Ponavadi je obratno
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 20:47:32
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Jaz se strinjam z Rijo. Je prav lepo pohvalila in se zahvalila svoji mami. Je pač tko, da so ene mame , ki so v penzjonu zelo nesrečne, če nimajo kaj za počet...In se mi zdi fino, če gre na sprehod, pa domov prinese rožice, ter po celi hiši naredi šopke...Se pravi pri meni in pri njej. Jaz pa se revanžiram tako, da sem njen osebni frizer, ki jo pobarva in navije...itd.Skratka obojestranska pomoč.. Do določene mere.Ki pa je postavljena...
|
|
RE: Tole moram javno povedati... 15.3.2009 20:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Če kaj naredi, ni v redu, če ne naredi, ni v redu. Kaj naj potem naredijo mame/tašče, da bo v redu? To je umetnost prepoznati . Kdaj je nekaj kul in kdaj se vtika. Rija, fino, da si zadovoljna. Jaz ne bi bila zadovoljna, da mi mama to naredi, ker spuca prevec sterilno in mi ni vsec. Ampak en dan v mojem stanovanju ji ziher ne bi bil dovolj, da ga spremeni v lekarno.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?