Povejte mi... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Povejte mi... (4.5.2005 13:08:04)

...ali moram kaj nest zraven v šolo za starše? Je še kaj takšnega, kar moram vedet?

Hvala:rozica:in veliko sončka

dory -> Povejte mi... (4.5.2005 13:10:06)

Nic...mogoce kaksno pisalo,ker se pol vpisuje..to je pa tud vse...sicer bos pa itak slisala,kar si 100x prebrala doma in na RR :)...nic novega...

Jest sem bla osebno kar mal razocarana nad starsevsko solo,ker so glede nekaterih stvari se ful zastareli...po svoje pa je zanimivo,sploh,ko te peljejo na ogled porodnisnice in dojenckov :)

Čiračara -> Povejte mi... (4.5.2005 13:16:17)

Kako pa izgledajo te vaje dihanja?:)

dory -> Povejte mi... (4.5.2005 13:20:45)

Vaje dihanja so bla prva stvar,ki sem jo pozabla:ups:...se dobro,da nisem rodila po naravni poti...

CIPRESA -> Povejte mi... (4.5.2005 13:37:17)

teja zakaj se pa moraš vpisat???? Če ni obvezna???

Rozalija -> Povejte mi... (4.5.2005 13:37:58)

Na hitro ti pokaže dihanje, pa pol gre od ene do druge in reče prav dihate in gremo naprej na drugo temo... pri nas je blo tako.

Je pa bila men šola res mem, ker nisem zvedela nič pametnega in mi je šlo skoz na živce, ker je babca govorila v ednini, kako bomo mamice kupile, pa mamice previle, pa mamaice skopale..... očki so pa zraven sedel. Mene je moj prav zadržval ker sem skor popenla. Da nam še zdaj raj neham.

Tko da vsaj KR je bila groza od groze. Pa ja 4x smo mel.
- en dan dihanje pa sproščanje pa kr neki
- porodničarka ki se je precej ustavila na prvih dveh tretjinah nosečnosti (halo kaj me briga sem dala že skoz), pa pol je povedala kako grejo s roko do komovca not pa povlečejo postlco, če pač ne gre sama ven, pa še par takih strašnih zgodb je povedala
- ogled porodnišnice
- babca ki je najprej pokazala kaseto o dojenju, pol je pa še enkrat vse povedala, pa o drugem skoraj ni govorila, na hit kako se otroka skopa pa ja nardila je reklamo za racmana al štorkljo plenice.

Uglavnem nič pametnega. Glavno je bilo da je na koncu moj dobil papir, da je bil lahko pri porodu.

Tle dost več zveš, pa v kakšnih knjigah in revijah. Pa pol ko maš dojenčka kr nekak veš kaj je treba.

Anonimen -> Povejte mi... (4.5.2005 13:40:46)

Ma ja, od te materinske pole res nič ne odneseš. Samo fino je, da se, ko si noseč(a), vsaj nekaj dogaja.
Vpisati se pa moraš, ker te drugače ven ne spustijo. Tako da re raje svičnike s seboj!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2005 14:04:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

špelin@ -> Povejte mi... (4.5.2005 14:53:57)

Plastenko vode in kaj za pod zob ;)

bena -> Povejte mi... (4.5.2005 16:28:16)

Mene pa zanima, kdaj moraš pričeti obiskovati materinsko šolo (v katerem mesecu) in kako dolgo to traja.

Stran: [1]