boleča menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

dinozaver -> boleča menstruacija (14.3.2009 12:18:35)

7 m po porodo sem dobla m in to je vse skup zelo boleče. Boli me v križo, glava, občasno trebuh, sploh nimamm apetita. Zjutraj mi je bilo tako slabo da sem misla da bom bruhala, imela sem vtroglavico. Počutim se kot da bi me povozo kaki vlak ali pa 3 tovornjaki.
Kaj je to samo 1 m taka ali se lahko pripravim, da bojo vse take. Pred porodom sem imela neredne, pa nikoli nisem imela sploh kakih bolečin.
To je prava močna mora.

analucija -> RE: boleča menstruacija (14.3.2009 15:36:16)

ja lahko se to zgodi, da boš imela odslej boleče, lahko pa da bo samo ta, držim pesti za to drugo varianto.
jaz sama sem pred porodom imela zelo boleče m, po porodu pa skoraj ne vem da jo imam.

Anonimen -> RE: boleča menstruacija (15.4.2009 21:08:51)

Pred porodom je bila pribl. vsaka tretja boleča. Po dojenju sem jo dobila po 3 tednih...kar nekaj in čisto malo. Ta druga me je pa tako bolela dva dni, da sem mislila, da se bom kar sesedla. Sedaj bom pa videla pri tretji, kaj bo. Mislim pa, da nekega pravila ni.

Maja T. -> RE: boleča menstruacija (20.4.2009 13:45:01)

Mene tudi po porodu M boli, sicer ne tako kot si opisala svoje bolečine, ti žal ne znam pomagat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], me prav zanima, kaj bodo še ostale odgovorile.

Stran: [1]