amaya -> RE: prvič v porodnišnici (15.3.2009 6:51:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mama_milchy govoir zase. Vsaka naj pove SAMO zase in ne kar naprej za druge. vseh obiskov sem bila vesela in so bili zelo dobrodošli!!! In noben nasvet ni neumen. neumni so sami tisti,ki se delajo pametne in govorijo da drugi ne vedo nič in kar naprej nekaj delijo s tabo nekateri bodite veseli da vam ljudje vsaj kaj svetujejo-neumen nasvet ali pa ne. ah, s tem se pa ne strinjam popolnoma. Nekatere kar čakajo, da uletijo in ti solijo pamet (bi rekla po domače) Res je od tega mogoče 25% uporabnega, ostalo pa je nakladanje... Sama ne maram, da me kdo preveč s svojimi nasveti zasuva. če prideš na obisk, pridi pogledat mene, pa tamalega in KONEC. Ko bom pa kaj potrebovala bom že vprašala. Za mlado mamico je lahko to v tistem obdobju zelo obremenjujoče, ker imaš potem občutek, da vse narobe delaš, da nimaš pojma za kaj se sploh gre. Vsak otrok ima drugačne zahteve in vsaka mama ima svoj način, in seveda tak, ki je prilagojen TVOJEMU otroku. Jaz sem marsikateri tak "pameten" nasvet kar preslišala in se nasmejala. Če je bilo pa kaj res pametnega, pa sem seveda sprakticirala in sem seveda hvaležna osebi, da mi ga je posredovala. S tem nočem kritizirati, samo povedati, da so ene ženske včasih kr malo preveč agresivne, kar se dajanja nasevtov tiče. Bila priča takemu dogodku in ni blo fanj!
|
|
|
|