Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 13:46:13
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz bi kombinirala svetlo rumeno in belo, ali pa svetlo modro ali pa krem.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo kanari gor - vseh 250 fotk pa ne morem gor zbasat - bo prehudo. Bom pa še Nizozemsko gor dala pa kake fejst naše primere. Drugače za take stvari priporočam revijo HIŠE in revijo GRADBENIK. Ambient ni tok ok. Vse se dobi v vsaki knjižnici.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša je taka,da spada v okolje v katerem stoji. Bela fasada opečnata streha,lesena rjava polkna pa ograja je rjava pa tudi venec okoli bajte pod streho je rjav.Zid okoli bajte je narejen iz kraškega plavega kamna(ni plave barve ampak tako se mu reče)
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
PikecO, naša je pa po petih kletih začela odpadat :zmeden2: Je delal en majstr brez računa, pol nimamo kej, ne? Kolk pa pride nova obična bela?
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Al Bina ne vem. Bom doma pogledala v katalog. Pa boš zdržala do večera?:)-
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa so to pete kleti? Tega izraza pa ne poznam :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, če sem tolk časda, bom pa še par ur, ne? Ni :hudicek:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kulare slike, matr ejga.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:31:34
|
|
|
|
SKORPION
|
pikec0 a boš imela tudi kaj slik samo hiš - fasad? ;)
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja sam mam doma na računalniku. Ne morem zdaj dirjat dam, služim soldke... :)-. Bom napopala zvečer. Tko k Al Bini.
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
pikec0 ful lepo:bravo:ampak a kdo sploh živi v njih?:zmeden2:Nekam pusto je brez naroda....al si pa slikala v zori,ko še vsi spijo:)-
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, zadeva je taka, da ljudje večino dneva preživijo noter kr je vroče k ****. Unioh taobljudenih pa gor nisem stavla. Je pa res da mladina povečini čez teden živi v turističnih naseljih. V notranjosti ostajojo otroci in stari starši, ki jih čuvajo. V prostih dneh pa pridejo tudi starši. Je kar mal žalostno videt izgonotje ene cele generacije. Samo je pa dobra stran tega, da so potem zaradi tega vasi res ful lepo zrihtane. Vsaka 'vukojebina' je spedenana vu nulo. :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol pa mormo tud naše kam spokat,da bo vse kot v škatlici doma in okolici--viš viš...dobra ideja:bravo::bravo::bravo::bravo:Pa če sem prou razumela pse na streho:zmeden2:tko,da mi noujo travo uničevali:)-:)-:)-
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Srednja generacija dela v turiznu - itak. In v tem času žvijo v turističnih naseljih. Jaz bi se takoj tja preselila. Stanovanja so ma ne pol cenej še več. :grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 14:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest tudi---pejva!!!!!!!!!!!!;):bravo:9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 15:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
RUMENA!!! Pri nas so zdajle en blok na novo prefarbal..in je fuull lepo! lp,:fis:
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 17:22:14
|
|
|
|
African queen
|
Meni je všeč:hiša s svetlo rumeno fasado s temno zelenimi polknami ali pa svetlo roza fasada z belimi polknami!
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 17:39:34
|
|
|
|
kimi
|
Mi pa je še nimamo pa jo bomo sedaj začeli delati bo pa absulutno nežno marelična
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 17:39:57
|
|
|
|
corfu
|
Jaz pa prisegam na belo fasado, sledita pa ji kakšna šampanjec barva ali nežna vanilija z belimi obrobami okoli oken. Moje mnenje je, da so te intenzivne barve fasad hitro minljive in se jih naveličaš, bela je pa le klasika, kombiniraš pa le obrobe oken. Lep pozdrav vsem skupaj
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 19:55:24
|
|
|
|
viv_
|
Naša 100 let stara "utrdba" ima klasično bobrovec streno, fasada je srednje sica, okrog oken in vrat ter cokel je pa pobarvan lila, približno tale ton :angel: Mi je pa u Pirničah svetska ena živo modra hiška...
|
|
|
|
Barva fasade na hiši ??? 4.5.2005 20:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
....ja tudi tako se lahko ločiš od soseda. Jaz vem za eno hišo, ki ima pritličje rdeče, nadstropje modro in mansarni (2 štuk) bel - al kokrkoli pač že, tako da je slo zastava. :zmeden2: O okusih ni da bi razpravljal. Se pa mora hiša v ruralnem okolju tudi vanj vkljapljat, v urbani sredi je lahko malo bolj free... Ampak, kot sem že rekla vsake oči imajo svojega malarja. Slikc pa ta moment ne bom stavla gor, ker gre k eni orto nevihti...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?