RE: Voda za likanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

honey -> RE: Voda za likanje (18.3.2009 7:58:45)

Jaz pa imam kondenzacijski sušilec, vedno uporabljam tudi mehčalec, pa sušilec dela kot šus že vrsto let, imam pa tudi likalnik, samo likam ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Dokler sem likala, sem pa tudi uporabljala vodo iz sušilca, zdaj pa jo uporabim samo še za rože.

Gilo -> RE: Voda za likanje (18.3.2009 8:07:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jaz tut vodo iz sušilca uporabljam ... samo se pa v likalnik ne sme dajat vode iz sušilca, če je bil pri pranju uporabljen mehčalec (itak ni fino cunje z mehčalcem oprane v sušilca dajat, ker s tem ful podaljšaš čas sušenje in postopoma zapacaš sušilca ), ker ostanki mehčalca v vodi zabašejo likalnik.

Odvisno od sušilca. Meni v navodilih piše, da moram uporabljati mehčalec ali vsaj tiste listke, zaradi statične elektrike.

zmajči25 -> RE: Voda za likanje (18.3.2009 10:06:44)

Uporabljam vodo iz sušilca že nekaj let in nikoli ni bilo nič narobe, bom pa res v bodoče vodo prefiltrirala.

Natyy -> RE: Voda za likanje (18.3.2009 11:09:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Kaj menite o tem, da bi uporabila vodo sušilca za likanje?

Vodo od sušilca za perilo uporabljam v navadnem likalniku in pa tudi v parnem čistilcu (Zepter v kombinaciji z likalnikom). V treh letih likalnik in parni čistilec delujeta brezhibno.

mala zirafa -> RE: Voda za likanje (23.3.2009 21:21:08)

V navodilih od našga bosch sušilca je pisalo da se te vode ne sme upor. za likanje.Ne vem zakaj.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]