pepeka -> RE: UZ po 30 tednu (16.3.2009 8:07:26)
|
nočem vas strašit, a po moje je potrebno, da imaš opravljenih čimveč Uz, to pa zato, saj sta mi zaradi premalo Uz in sprotnih merjen v 14 dneh izgubili 2 kolegici svoja otročka - ena v 4 mesecu, druga na dan žena v 8.mesecu. To pa naj bi bilo zato, saj ti ne veš kaj se dogaja s tvojim otrokom v tebi - ali pravilno raste, ali je možnost ovite ppkovnice,... Dokler imate še kak euro prišparan je ptrebno dodatno plačat za kak UZ-vsaj jaz sem takega mnenja, sploh zdaj po teh dveh šokih. Sploh pa tudi jaz pričakujem dojenčico - sem namreč v 27 tednu in hočem do konca da mi pravijo še vsaj 3 Uz - me je res strah kako in kaj. Se lahko situacija v enem dnevu spremeni, v bolnici si samo številka.. Če ne bomo sme poskrbele za nas in naše štručke, kdo bo???? Samo za info-sem bila na tem pokopališču zdaj zram kolegice, ko je pokopala svojo sončico- veste koliko otrok tako umre zaradi malomarnosti oz. flegmatičnosti mater? Sam idite pogledat koliko ploščic je na teh pokopališčih za mrtvorojene dojenčke..... Sem se malo razpisala a sem mogla, saj se šele zdaj zavedam (pa čeprav sem do tega prišla šele po teh dveh smrtih) koliko je tega v naši preljubi Sloveniji, kljubnapredku medicine in kao usposobljenosti naših zdavnikov.
|
|
|
|