Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ej, Megy, da ne boš zdaj spet ful jezna (upam, da je že kaj sonca), ampak saj imaš itak toliko napak, da je čisto vseeno, če še š-jev in ž-jev ni. O.K., ne napak, ampak itak imaš tak "stil pisanja", da se sploh ne opazi, da še kaj manjka. O sonce, reši me!
Ja ta je padobra,ja se vidi, da sem se sele sedaj zresnila in ,da mi slovenscina ni sla nikoli ,kaj dobro od rok.:((:((:((:(( Sem sla prepozno v solo v osnovni soli me pa tako niso nic naucili sploh pa locila, vejic in pike postavjat.:grrr: Vidim in opazam pa , da to nekatire zelo dobro obvladate .:sloncek::sloncek: No ja no ,mogoce pa res nima smisla za spise pisat. Pa sej bo nekoc bolje.
No ja no, soncek je ze visoko na nebu 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesain moja dobra volja tudi:love::)-:)-:)-:)-:)-
Ja tako bom rekla hvala za vso pomoc a kot vidite nic od tega ne zaleze pa sem odstranila in googl pa sift in alt sem prtiskala pa nic ne nuca :)-:)-:)-:)-
Ocitno ima moj racunalnik predcasne popadke:ups::ups::ups::):):)8)8)8)8)8)8)
Sej ku bo rudil, pol bo pa bojs,sej pol bom pa ze jst rudila ce ze on ne bo.........HA HA HA:):):):):)