Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 12:36:42
|
|
|
|
ZARA
|
Men bi šle tud na Prehrano mal pomagat lahko...:((
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 12:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa je to? Dol nižje? :zmeden2: Grem gledat, kaj je.
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 12:41:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
sem ti že naštrikala 8)
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 13:07:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, Megy, da ne boš zdaj spet ful jezna (upam, da je že kaj sonca), ampak saj imaš itak toliko napak, da je čisto vseeno, če še š-jev in ž-jev ni. O.K., ne napak, ampak itak imaš tak "stil pisanja", da se sploh ne opazi, da še kaj manjka. O sonce, reši me!
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 13:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po moje ga rabš...močno...sonce namreč ;)
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 13:34:52
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Ja ta je padobra,ja se vidi, da sem se sele sedaj zresnila in ,da mi slovenscina ni sla nikoli ,kaj dobro od rok.:((:((:((:(( Sem sla prepozno v solo v osnovni soli me pa tako niso nic naucili sploh pa locila, vejic in pike postavjat.:grrr: Vidim in opazam pa , da to nekatire zelo dobro obvladate .:sloncek::sloncek: No ja no ,mogoce pa res nima smisla za spise pisat. Pa sej bo nekoc bolje. No ja no, soncek je ze visoko na nebu 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesain moja dobra volja tudi:love::)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 13:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Megy, po Zari se zgleduj, k čisto na kratko piše...k na dolg ne zna :)-
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 13:39:20
|
|
|
|
Teni_
|
Daj probaj stisnit shift in alt skupaj, pa potem probaj. Jaz to stisnem, pa je ok. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 13:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, sem si oddahnila. Hvala, sonce!
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 14:08:48
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
Ja tako bom rekla hvala za vso pomoc a kot vidite nic od tega ne zaleze pa sem odstranila in googl pa sift in alt sem prtiskala pa nic ne nuca :)-:)-:)-:)- Ocitno ima moj racunalnik predcasne popadke:ups::ups::ups::):):)8)8)8)8)8)8) Sej ku bo rudil, pol bo pa bojs,sej pol bom pa ze jst rudila ce ze on ne bo.........HA HA HA:):):):):)
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 15:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Megy, med Vprašanji (faq) v okvirčku orodja levo si preberi..
|
|
|
|
POMOC PROSIM___CRKE NI FALIJO 4.5.2005 15:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak;)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?