Spark -> kupljeno preko oglasa (13.3.2009 18:52:15)
|
Kako je s tem, ko kupite kaj preko oglasa, in če niste zadovoljni s kupljenim, ali vam vrnejo denar, oz. kako je v navadi? Jaz nimam kaj dosti izkušenj da bi kaj kupovala preko oglasa, ampak parkrat sem kupila otroško opremo in nič komplicirala, do sedaj vedno to tudi naprej prodala, in vse je bilo ok. Nihče ni nikdar kompliciral, tako kot tudi jaz ne. Smo pa enkrat dobili od enega en pralni stroj, ki je bil na izgled čisto nov, ampak kao neki staromodni model. Dobila sem ga ker se mi je bil moj pokvaril, ampak sem takrat na hitro dobila nekoga da mi je moj stroj popravil in tistega dobljenega nisem rabila. Tako je ta dobljeni stroj čakal v garaži. Okrog gumbov je na tem stroju pisalo v francoskem jeziku in jaz ga ne bi znala uporabljati. Smo pa za foro, nekkao zalaufali ta stroj, ker nas je zanimalo če dela, in je sprejel vodo in pral. Več ga nismo uporabljali. In nam je začel delati gužvo v garaži in smo se odločili da ga prodamo. Oglas smo dali na Bolho, da ga prodava, za 50 EUR. Klicala je ena mamca, da bi rabila pralni stroj za hčero, in je hčera prišla po pralni stroj. Pogledala in kupila. Hčera je rekla če lahko znižamo ceno na 30 EUR, ker jo je strah rizika, če pa stroj slučajno ne dela, in da ji potem 30 EUR ne bi bilo žal. Mož je znižal ceno, prodal ji ga je za 30 EUR in ga je odpeljala. Potem je parkrat klicala, če imamo kakšna navodila, in smo ji rekli da ne. Sedaj pa pošlje sms da naj damo 30 EUR v kuverto in ji pošljemo po pošti, ker njej stroj pušča in je nezadovoljna. Kaj pa zdaj? Kako reagirati, ali ji vrniti denar oz. kaj?
|
|
|
|