Kaj pa ve mislite... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pinja -> Kaj pa ve mislite... (4.5.2005 14:29:50)

Mi nič ne kompliciramo :bravo:. Ko je otrok :zaspan:, zaspi kjerkoli. Ko je bila Taja stara 1 mesec, je kolegica praznovala :torta: in smo bili povabljeni k njej. Bilo je cca. 10 ljudi naša :duda: pa je spala kot ubita, medtem ko sta se mami in oči mal zabavala :love:, seveda pozno v noč. Jst sem zmeri govorila, da mi otrok ne bo ovira in tega se držim :). Greva vsepovsod in nimava obstanka. Če sva predolgo doma je že sitna, tolk se je navadla potepat :bravo:. Sem jo tud že v vozičku previjala in v lokalu dojila :sloncek:.

Zato punce, mi dirigiramo otrokom, ne oni nam 8).

lp :sloncek:

Seven* -> Kaj pa ve mislite... (4.5.2005 15:11:18)

Nisem brala vseh odgovorov. Moje mnenje je, da nekateri nimamo nikakrsne moznosti, da bi pustili otroka pri kaksni od babic. Nas Jakob se namrec ze 11 mesecev zbuja vsaj 5x na noc. Tako ne bom obsojala tistih, ki si kdaj privoscijo in gredo ven, pac z otrokom. Boljse to, kot pa zafrustrirana mama, ki je cele dneve doma, ne vidi zive duse.. Vedno drzi pravilo, ki pravi: Zadovoljna mama, zadovoljen otrok.

Jaz sem zdaj recimo tako utrujena, da mi gre na jok. V celem dnevu sem uspela pojesti par tortelinov, ki sem jih skuhala z 10 kilskim otrokom v narocju. Noseca seveda. Kaksna zabava bi prav pasala. :((:((

viv_ -> Kaj pa ve mislite... (4.5.2005 19:29:41)

A je to ovira, če moraš kdaj iz kakeča žura ta prvi?

Ne vem no, pa ne da bi komplicirala... Saj jaz tudi zaspim v avtu ali pa za mizo če je kriza, ampak se potem vsa polomljena zbudim...

Sicer pa, vsak po svoje...

Pe ena prednost da imaš malo kasneje otroka - se že prej toliko nažuriraš, da se ti potem ne da več :)-

Pia73 -> Kaj pa ve mislite... (4.5.2005 19:36:40)

Hvalabogu sem se tudi jaz že prej nažurala, da mi sedaj ni treba otroka na žure vodit.
Meni je to tudi čisto mimo, pa nima to po moje nobene veze, če je otrok "priden",... A tist, ko joka pa ni priden? :zmeden: Taka kategorizacija mi ni čisto nič blizu.

O.K. sej se kdaj zgodi,.. nič ne rečem, samo z namenom pa tega nisem in ne bom počela,....

Ja pa najin otrok je tudi full preilagodljiv,.....

Anonimen -> Kaj pa ve mislite... (4.5.2005 21:33:46)

Ne vem no, ampak jaz pa o mojem otroku sploh ne razmišljam kot o možni oviri, niti ne premišjujem, kdo bo komu dirigiral. Jemljem ga kot odprto knjigo, ki jo je treba brati, da zadovoljiš njegove potrebe. Nakar ga skozi to njegovo vsebino vodiš do prave poti, ki jo bo moral v življenju prehoditi. In na zečetku te knjige se mi je zazdelo, da moj otrok rabi notranji mir, da bo zadovoljen in čustveno stabilen. In zazdelo se mi je, da tega ne bo dobil v hrupnem okolju, ampak v varnem zavetju doma.
Ne vem, v naši knjigi tako piše, najbrž obstajajo različne. Upam.

Lenny -> Kaj pa ve mislite... (5.5.2005 8:08:21)

Splišni, ful lepo si napisala. In kot kaže, imamo doma podobne knjige :bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]