|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:05:32   
viv_
AnBan - kar se dopusta tiče - jset ga mam 29 dni :bravo: kot uni tik pred penzjonom :)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
4.5.2005 12:10:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:11:25   
AnBan
UUU Viv:bravo::bravo::bravo:...na kaksen nacin pa:zmeden2:...a mas dve sluzbi al kaj:)-:)-?

Jaz bom pa kar :((, ker ga imam tko malo

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:12:48   
Anonimen
Po moje sama dopuste vpisuje...

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:14:53   
kofetek2010
jaz ga imam ..... imam ..... enih.... kolkr mi ga dragi pusti, da ga vzamem :)-
če dobro razmislim, mislim, da mi je ostal še cel lanski dopust :zmeden:

:)-:)-:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:17:07   
Primoza
Osebno gemo po vseh mogočih krajih in če to počneš redno od malih nog so otroci tega vajeni in ne vpliva na njihov ritem. Res pa je, da smo le redko zunaj po dvajseti uri, ker postanemo vsi skupaj zaspani.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:19:14   
AnBan
Ampak zdaj pa res ne vem kje je pravica...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

A je kje v kaksni kolektivni pogodbi doloceno koliko dopusta lahko imas? Delam pa v privat trgovskem podjetju.

Meni se zdi namrec mojih 22 dni absolutno premalo :((:((:((

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:19:34   
viv_
Splišni, hehe... ne ne ne... Tista osnova je 22 dni a kok, pol pa 2 na ta malo pa smo na 24, pa neki na delovno dobo, pa neki na zahtevnost, pa neki na izobrazbo pa se nabere...

Pa letos mam še 6 dni lanskega...

Petek 27.5. mam 100% dopust (ampak šef tega še ne ve) - smo rental avtodom pa gremo mal okol...

Pol bom pa še mal "študijskega vzela"... da mi ne bo propadu!

lp

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:22:10   
Anonimen
Osnova je 18 dni, vsaj pri nas. Res pa je, da ga ima tajnica, ki vpisuje dopuste, največ... ha, ha.

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:22:41   
AnBan
Kolkr so meni razlozili je osnova 20 dni...potem pa na vsakega otroka po en dan...ne vem viv a je tvoja mirna za 2, da imas 2 dni na otroka :)-:)-:)-

pol pa 1 dan na izobrazbo - tu ga nimamo
pa 1 dan na pogoje dela - uzela ga magla

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:23:37   
Olivija
Naša se je pa pri enem letu udeležila dveh porok. Na prvi je bla do pol enajstih, na drugi pa do desetih, potem jo je pa moja mami prišla iskat.

Sva jo pa ravno zaradi tega vzela s sabo (sva temeljito premislila :bravo:), ker sva vedela, da ful uživa ob živi glasbi in je bilo itak na prvi poroki zelo veliko otrok.

Mislim pa, da je to odvisno od otroka, naša je bolj večerni tip in dostkrat se zgodi, da gre spat šele po deseti uri.
Pač sva taka, da jo skoraj povsod vzameva sabo, sicer pa letos še ni bilo nobene pametne priložnosti ;)

LP

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:25:01   
ZARA
Meni osebno je to čist in skrajno MEM!!!
Ne dopust,da ne bo panike ;)!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:27:13   
kofetek2010
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200242&stevilka=2006 tukaj je ZDR in od 8.točke dalje oz. od 159.člena, ki govori o dopustu ;)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:52:33   
janja
Jaz imam 28 dni dopusta (18 osnova + 5 izobrazba + 1 :duda: + 2 del.doba + 2 del. pogoji).
Kolikor jaz vem je osnova 18 dni (javni sektor), če pa ti z dodatki ne znese najmanj 20 dni, je potem osnova 20 dni (minimalno št. dni po KP).

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 12:59:28   
Gina
Mi imamo osnovni dopust povečan za del. dobo, zahtevano stopnjo izobrazbe za del. mesto., zahtevnost dela in za otroke.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 13:01:18   
pravljica
tudi mi nismo imeli nikoli problema s spanjem...vzameva jo skoraj povsod z nama, ker mi je žal, če jo pustim doma, ker vem, da bi lahko zraven uživala - je tak tip...prej je itak spala v vozičku, pa v avtu (z babysiterjem), ko smo pa zdaj na kakšnem r.d. ipd, ki se zavleče do jutra, vztraja dokler lahko, potem ji pa ni problem zaspat na pogrnjenih stolih, če gre, pa tudi proti avtu nima nič...spi takrat ko ima čas...zjutraj dlje potegne, pa tudi popoldan ni problema, kaj šele ponoči

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 13:05:09   
kofetek2010
ko sem še nedolgo tega delala za eno firmo jim je direktor vsako leto mal dopusta stran vzel, upošteval je ZDR, kolektivne pog. in ostalih pravnih aktov v podjetju pa ne, ker tam piše "lahko ima" kar pomeni, da ni mus in so imele ženske tik pred penzijo manj dopusta kot jaz :(
in govoril je, da imajo itak vsi preveč dopusta, ker ga nihče ne ponuca do konc leta, ampak ga vsi prenašajo :zmeden:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 13:07:55   
Anonimen
:)-jaz pa sem nekoč delala v gostilni pa vam lahko povem da je čista bedarija kaj delajo nekateri.Nič nimam proti temu,če greš z otrokom v gostilno tja do devetih zvečer,če le zdržijo.Vendar ne noter v zakajen prostor ampak ven na teraso.Jaz namreč z mojim zvečer ne grem nikoli nikamor,ker mi ne zdrži.On gre že ob osmih spat.Imate pa tudi take,ki se napijejo tako mamice kot atiji pa :duda:sitnari,da bi šel domov pa je še kregani zaradi tega.:((Včasih pa je kaka mama pripeljala :duda: v gostilno možu,ki ni hotel it domov in ga pustila tam.Pa je bil tako dolgo tam da smo že zapirali.Eni se res ne zavedajo,da imajo :duda:žalostno:((

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 13:32:12   
tesa
Mi že kar nekaj časa nissmo imeli več teh problemov, ker sta punci že veliki in ponavadi so one dlje pokonci in ponočujejo kot mi:zmeden2:
Zdaj ko imamo pa spet malega frajerčka pa nobenega , ki bi nam ga varoval, ga pa seveda jemljemo s seboj kamorkoli gremo.Na srečo smo vsi bolj nekomplicirani in ne delamo iz tega posebnih problemov.;)
V gostilne itak ne zahajamo in se nasploh izogibamo zakajenih in zaprtih prostorov.
Zdaj ko pa se bodo začeli pikniki in razne fešte zunaj, pa bo verjetno kar v poznih urah z nami. Če pa bo zaspal pa gremo domov. Na hrupnih prostorih pa ga res ne bomo matrali.
Drugače pa je tudi meni včasih malo mimo, ko vidim kako se otročki matrajo in so zaspani, starši pa veselo žurajo in mislijo samo nase.
Skratka dokler otroci uživajo in zdržijo že, potem pa lepo domov.
Tako je moje mnenje in tako bom prakticirala jaz,
Lp:miska:

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 14:04:19   
lan
No,jaz se pa strinjam z Jano73.Jana,mi smo enake sorte kot vi.Lan je tako neproblematicen kar se spanja tice.Ce bo zaspan,bo zaspal kjerkoli.
Ciracara,kar se pa raznih tekem tice,Lan je bil prvic na hokejski tekmi,ko je bil star 1 mesec (sli ocija gledat).Tudi lani,ko smo bili v Nemciji,sva s tamauckom bila na vsaki ocijevi tekmi.Bil je ful pridkan.Najprej se je zelo zabaval,potem pa je brez problemov v mojem narocju zaspal.Ko smo prisli domov,smo ga samo prelozili v posteljo in tako je potem spal do jutra.
Mi smo pac totalno nezakomplicirani in Lan utrjen otrok.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 14:07:06   
kofetek2010
8) ja lan medve znava pridne otroke delat :)-:)-:)-

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 14:12:12   
lan
Ma ali nisva dobri?TAglavni.:)-Kdor zna pac zna.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 14:14:05   
Anonimen
Ampk gor jim pa nč dobr ne kaže ne? Hokejistom, sicer pa niti ni čudno, kašno štalo so pa mel, preden so šli :(

(odgovor članu AnBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 14:20:58   
lan
Na zalost ne al bina ampak,ce smo realni,bi bil cudez,da bi se obdrzali v skupini A.So pac boljsi za ene par razredov in s tem se moramo sprijazniti.Nikoli pa ne ves,mogoce proti Latviji pa le zmagamo (sanjati ni greh).Da boste navijale jutri!!!!!!

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Kaj pa ve mislite...
4.5.2005 14:24:59   
kofetek2010
navijamo, navijamo - samo moj dragi pri 4:0 obupa in pravi, da to ni za gledat :ups: in da ni sadist ;)

jutri bo zmaga ;)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?