nosečniški znaki ? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tinkamiška -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 12:59:23)

Pika, mogoče je bla pa kakšna vgnezditvena krvavitev, Jst ne verjamem, da bi blo to zarad:sloncek:, ker se ti tut nikol prej ni to zgodilo.

Jst sem mela pa ta ciklus ko sem postala:nosecka: mislim, da O krvavitev, pa sva tut:sloncek: prej. Pa se mi tudi nikol še ni to zgodilo.

:miska::miska::miska:

biba77 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 12:59:51)

Pika :rozica:, mislim 8), da je zelo verjetno, da je v tebi ena pikica, ki "praska" v globino pod popkom in se noce spustit nizje. :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Samo pozitivno mislit :):); neznosti (:sloncek: ) in normalni vsakdan (9nebesa) pa ne skodijo...

pika74 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:06:30)

ampak a ktera ve, kolk je vgnezditvene krvavitve

a je to en flekec al je to mal več al je to sam rjavkast al kok je to?

Sej vem, da je to pr vsaki mal drgač... sam:zmeden2:.

Jst sam to vem, da po odnosu zarad :sloncek: ne sme bit krvavitve.

:rozica:

tinkamiška -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:08:45)

Ja kolker sm jst brala je blo pri vgnezditveni par kaplc:zmeden: Je pa moja znanka mela tak izcedek rjavkast in je misnla da je začetek M pol se je pa izkazal da je:nosecka:

malamisha -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:10:20)

Mislim da je pri vsaki drugače. Nekatere krvavijo minimalno, druge močneje...

Tako sem slišala:zmeden:

lp

Anita

pika74 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:11:47)

Enkrat sm pr Pušenjaku brala, da so krvavitve v drugi polovici ciklusa pogoste in težko pojasnjljive (skor sm se zafeclala:)-:)-).

Pa smo tam:zmeden2::zmeden2:

pika74 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:12:32)

slišiš pa svašta - tud take, k so mele M celih 9 mescou, pa niso vedle, da so noseče :zmeden:

mislm halooo:zmeden2::zmeden2:

tinkamiška -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:14:46)

Pika-poka:)- bo treba počakat ja:zmeden: A maš zdej na 28 dni M al na več?

biba77 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:15:48)

Ves kaj, to z vgnezditveno je tako individualna stvar. Saj ves, koliko jih je pisalo, da tega sploh ni bilo, koliko jih je imelo samo rjav flekec in koliko kapljice sveze krvi. Kdo bi vedel...:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Lahko pa je krvavitev tudi odraz hormonske spremembe? Al pa kasnejse O? Pa, verjetno bi kdo se kaj nasel...
Ti samo verjemi, da je maj TVOJ MESEC!!!!! :miska::miska::miska:

tinkamiška -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:18:35)

Ja Astra jst se čist strinjam s tabo.

Pa držim pesti:miska::miska::miska:

pika74 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:20:38)

tinkamiška 29 je povprečje (najkrajša je bla na 26, najdaljša enkrat na 34 - une 59 po laparoskopiji ne bom štela zravn)

Nč - bomo vidl, kar bo pa bo. Če se je beba odločla da bo, bo, če ne pa drugič. Mogoče bi pa beba rada bla mal mlajš :)-:)-:)-. Jst bi tud rajš mela kšn let manj8).

Je treba tud bebe upoštevat;)

:metulj:

biba77 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:22:31)

No, ce od najdaljsega ciklusa odstejes 14 dni, prides nekako v blizino 20. dneva, ne? Torej-krvavitev ob O?
Mislim, da bom ta mesec se bolj stiskala pesti kot obicajno. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

pika74 -> nosečniški znaki ? (5.5.2005 13:42:08)

hvala :rozica:

jaz bom pa kontra stiskala :miska::miska::miska: za vas :miska::miska::miska::miska:

pol se bo pa tale spodnji forum spraznu, ga bojo mogl pa ukint :bravo::bravo::bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]