|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   našpikani jajčniki
4.5.2005 10:21:34   
Sofia
Kaj to pomeni, da ti pod narkozo našpikajo jajčnike????

Moji so očitno tako zakrneli, da mi bodo mogli naredit ta poseg, v poplavi info. pri G. pa sem pozabila vprasat, kaj to pomeni? Dragč pa imam PCO in najverjetneje na klomifen ne reagirajo kot bi mogli.

A je katera to ze imela?

LP Sofia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   našpikani jajčniki
4.5.2005 10:36:20   
vampirka
Temu se strokovno reče LEKO...da ti bo lažje z iskalnikom kako informacijo dobit.

Gre pa zato, da so pri pravem PCO jajčniki kot keramične ploščice (tako gladki). Normalno delujoči jajčniki izgledajo pa kot površje lune (polno kraterčkov)... In s to metodo povrnejo PCO jajčnike vsaj za nekaj časa v bolj normalno stanje.

Upam, da nisem preveč bedarij napisala. Pomagaj si še z iskalnikom na drugih forumih.

Pa veliko sreče in čimprej na :modri::roza:!

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   našpikani jajčniki
4.5.2005 11:00:13   
Sofia
FUL HVALA VAMPIRKA, ZAME NISI NAPISALA NOBENE NEUMNOSTI, KER NE VEM NIC O TEM... POZDRAVCEK IN SE ENKRAT HVALA

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   našpikani jajčniki
4.5.2005 15:07:54   
lumpy
Vampirka, ne vem ali si ta PCO razumela narobe ali je meni g. narobe razložil in sem jaz narobe razumela.

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

PCO - pomeni sindrom policističnih jajčnikov, pri čemer jajčniki niso normalni in je na njih polno cist. Se pravi da niso gladki amapka so polni teh "mehurčkov".

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   našpikani jajčniki
4.5.2005 15:34:38   
enaena
Ali se PCO vidi že na rednem pregledu - na ultrazvoku, ali so potrebne dodatne preiskave?

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   našpikani jajčniki
4.5.2005 15:47:49   
mujcek
pozdravljene, berem da vas muči pco in vam moram napisat: prejšnji teden mi je G delal UZ-nosečnost, ker pa sem jedla klomifen mi je z UZ pregledal tudi ali je z jajčniki vse kot je treba. Seveda sem tudi sama pokukala na zaslon in moram vam povedat, da so zgledali kot jajce, površina pa je bila podobna lunini-saj veste, ko pokaže luno od blizu, tiste luknjice.
Imam pa tudi pco, vendar sedaj ne vem ali bi zgledali enako tudi, če ne bi bila noseča :zmeden2:

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   našpikani jajčniki
4.5.2005 15:50:18   
lumpy
PCO je viden na uz, ne opazi pa jih g. pri pregledu.
Dodatne preiskave so potrebne potem, če želiš zanositi.

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   našpikani jajčniki
4.5.2005 16:21:14   
vampirka
Ja biny, PCO jajčniki imajo polno malih cistic (kot biserna ogrlica), ampak pri pravem PCO ne pride do ovulacije (torej jajčece ostane v jajčniku) in zato je površina jajčnika na videz kot bi bila glazura čezenj...

(odgovor članu Sofia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?