|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola hujšanja
12.3.2009 21:03:10   
tamala83
Danes sma se z os. zdravnico pogovarjale o tej šoli hujšanja, oz hujšanja pod zdravniško kontrolo. ali katera pozna to, je že katera to sprobala? kak to sploh poteka?

hvala za odgovore

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola hujšanja
12.3.2009 21:16:12   
end1
znanec jo obiskuje in baje da je dobro, je tudi uspešen, kje pa voljo dobi, pa ne vem, bolj ko šola pomaga hipnoza.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2009 21:20:20   
kajajaka
Pobrskaj po inetrnetu za Cindi - oni izvajajo šolo hujšanja preko zdravstva.
Temelji pa na skupinskem delu- predavanjih o pravilni prehrani, gibanju in na srečanjih, kjer si pojamrajo sotrpini in tako lažje zdržijo do konca oz. željene teže... Sodelavka je hodila tja in lepo shujšala, žal pa tudi nazaj dobila, ker se je po koncu spet na sladkarije vrgla...

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2009 21:21:43   
tamala83
na hipnozi sem bla novembra. res je držala. v enem mesecu sem shujšala 7kg, potem... pa so prišli prazniki user posted image . ampak sem uspela obdržat 3 kile.user posted image user posted image

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2009 21:30:31   
end1
ja kaka hipnoza je to bla če so te prazniki premamli

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2009 21:38:05   
tamala83
nimam pojma. sodelavka, ki je bila tudi zraven, je tega gospoda še potem enkrat klicala, pa se ji je stanje podalšalo za cca 14 dni. tam smo bile 4 sodelavke, pa pri vseh se je enako končalouser posted image . bile pa smo v poreču pri dr. raush (nekaj takega). poznaš še koga?

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2009 21:43:11   
kaya2007
jih poznam ene par, ki so bili na hipnozi, da bi nehali kadit..pa ni nobenemu od njih uspelo. jaz mislim, da če se sam ne odločiš, ti itak nobena hipnoza ne more pomagat.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2009 21:51:16   
end1
ne poznam pa sebe in dosti zdravljenih kadilcu ku jim je pomagal, no pa srečno s šolo hujšanja, ta znanec ki sem ga omenla, je kar vztrajen, sam praznike pa boš glede hrane mogla kar preskočt, če hočeš kilce dol spravt.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2009 21:52:51   
Volga
pa ne se zdaj spravlat k hujšanju,k bo kmal Velika noč. 

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2009 22:04:07   
kekec in mojca
Ja, jaz poznam to šolo. Tokrat grem drugič, prvič sem prekinila hujšanje zaradi nosečnosti. Najprej hodiš na predavanja o dejavnikih tveganja (3 srečanja), potem o zdravi prehrani (5 srečanj) in šele nato daš skozi šolo hujšanja (16 srečanj).

Šola hujšanja poteka nekako tako, da greš najprej na telovadbo (razmigavanje - prvo razmigavanje pri nas je bilo user posted image user posted image user posted image , pa ne zato, ker bi bilo težko, ampak ker so nas postavili na popolnoma NEUSTREZEN prostor, sredi mesta pred ZD, kjer so neprestano hodili ljudje mimo nas in nas zijali ter dajali komentarje... Potem pa smo telovadili v smislu razgibavanja ena-dva-tri-štiri - če veš, kaj imam v mislih. Všeč mi je bilo naslednje, kjer smo se učili nordijske hoje s palicami.

Na pogovornem delu pa nam je predavala ena gospa, nato nas je stehtala... tista gospa je bila bolj tako tako no... Ampak po dveh teh srečanjih sem ugotovila, da sem noseča in prenehala s šolo.

Zdaj spet hodim, tokrat je ena prav prisrčna gospa, ki bo hujšala z nami in mi je to še bolj všeč.

Motilo me je tudi to, da smo imeli med nami enega udeleženca, ki je tehtal 150 kg, zraven pa bil ves čas totalno nejevoljen, pa govoril, da je vse skupaj brezveze in da je on že petič na tej šoli, pa mu je prvič uspelo shujšat za 55 kg, pol pa je vse nazaj dobil itd.itd.itd. Skratka, vsej skupini je vzel voljo do hujšanja, dokler se ni nekega dne ena gospa opogumila in mu povedala svoje. Pol pa je bil tiho, ampak grenak priokus nam je vseeno ostal.

Upam, da bom tokrat uspela, sploh zato, ker se mi bo v hujšanju pridružil tudi moj mož.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2009 22:07:28   
kekec in mojca
Do velike noči niti približno ne boš začela hujšat. Vse skupaj traaaaaaaaaaaaaaajaaaaaaaa, preden prideš do šole. Jaz hodim na predavanja že od januarja, pa smo komaj začeli z zdravo prehrano. S šolo hujšanja bi naj začeli šele septembra (čez poletje šole ni).

Aja, to sem še hotela povedat, vedno poudarjajo, da tukaj ne hujšamo z odrekanjem, ampak z zamenjevanjem živil - npr. namesto milanske salame ješ piščančja prsa v ovitku + solata... (samo primer). Pravijo, da naj bi shujšal nekje 0,5 kg na teden in nič več.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2009 9:51:49   
tamala83
aha. sliši se zanimivo. hvala za odgovore

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?