TT1 -> voziček jane slalom pro (12.3.2009 20:32:12)
|
še ima kdo težave z vozičkom jane slalom pro? pri prvem vozičku so se začele težave že po dveh tednih.Škripati so začela kolesa. Ko sem reklamirala, so mi zamenjali osi na kolesih, češ, da so to stalne težave in so proizvajalci izdelali nove. Drugi dan mi je odpadlo kolo. Ker sem znorela, so mi še isti dan dostavili celo novo ogrodje. Ko sem šla na sprehod so ta kolesa še glasneje škripala in cvilila kot prejšnja. Po dolgih pogovorih so mi dali nov voziček iz škatle. Ta pa je začel škripati in cviliti že takoj ko sem ga peljala prvi meter. No, potem so mi celo ponudili vrnitev denarja, ampak jaz rabim voziček. Nočem drugega, ker je najlažji, ker ga moram nositi po stopnicah z bebico vred. No, zdaj sem jim tale voziček vrnila in ga bodo po vsej verjetnosti poslali v Španijo k proizvajalcu. Tako, sem morala zdaj kupiti nov voziček, ker lahko reklamacija traja 45 dni. Tako dolgo pa ne morem nositi otroka v kengurujčku. Ali ima še kdo podobne težave z vozičkom? V podjetju,ki nabavljajo te vozičke zatrjujejo, da še niso imeli takih nevšečnosti glede tega vozička in da sem edina, ki ima take težave, češ, da si zmišljujem. Sicer sem jim poslal posnetek škripajočega vozička. No, tudi trgovka, ki mi ga je sprejela v reklamacijo je rekla, da ona ne bi svojega otroka vozila v takem škripajočem vozičku.
|
|
|
|