|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje Dobrna - polomija!
4.5.2005 9:02:28   
tinca_25
Včeraj sva bila z Nikom na kopanju v Dobrni. Drugače sva hodila na plavalni tečaj za dojenčke oz. vrtec v vodi. Na tečaj sva začela hodi ko je imela tečaj še prejšnja skupina, ker se je Nik full uživel in seveda tudi užival nama je Nina, ki vodi tečaj rekla naj kar naslednijč prideva in potem nadaljujeva tečaj z naslednjo skupino. Potem je Nik zbolel in sva bila v bolnici tako nisva šla na plavanje 2x in ko se je začela nova skupina in nov tečaj sva spet začela obiskovat naprej tečaj. Prej sva bila 3x v prejšnji skupini, in s to skupino 5x pa nama je včeraj rekla ta Nina, da sva končala s tečajem, čeprav na velik zvon obešajo, da je to tečaj ki traja 10 ponedeljkov in enega če kdaj mankaš(10+1). Tečaj sem plačala 18.000 SIT in ne zdi se mi fer, da te tako odslovi kljub temu, da tečaja nisva do konca obiskala. Nekatei so mi rekli, če so kdaj mankali, da so plačali manj, pomeni za 8 obiskov tečaja 14.000 SIT. In kaj naj sedaj naredim? Naj pokličem in ji rečem naj mi denar vrne! Včeraj me je ful razpizdila in še nesramna je bila ta Nina!

Hvala za nasvete!

Lep deževen dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.5.2005 9:05:10   
Moyca_
pokliči in se pritoži

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2005 9:11:41   
MEGY_Patricija
:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:
Poklici odgovorne v zdravilisce Dobrna ti bodo ze vedeli kako naprej, saj danes steje vsak dober glas o zdraviliscu ,povej jim, da ni posteno in pa, da tudi odnos zaposlenih ni glih kaj prida.........:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2005 9:13:27   
Annny
Hja, če so nekateri plačali manj, potem ne vidim razloga, zakaj ne bi tudi ti. Pri tem ne bi smeli delati izjem. Naštej ji, kdo je plačal manj, sicer pa zahtevaj kontakt z njenim nadrejenim. Lp

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2005 9:16:19   
Lenny
Na tvojem mestu bi se obrnila na gospo Dorico Šajber, ki je vodja programov za plavanje dojenčkov in malčkov. Telefonsko najdeš na njihovi spletni strani. Mislim, da je ta:

http://www.plavanje-dojenckov.tk/

Lep pozdrav in veliko uspeha!

Lenny :)

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2005 9:28:57   
HuAnita
Tinca, tudi jaz sem bila včeraj tam:zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: Se mi zdi, da vem, katera si.
Meni je Nina super, ker veliko ve o dojenčkih, jo lahko marikaj vprašam.
Po moje ni hotela biti nesramna, lepo jo pokliči in povej, kako in kaj. Imajo strašno gužvo, ker naju so komaj še vzeli na tečaj, se pa nekateri tudi 'švercajo' na ta račun oz. z nalepkami menda. Gre pa tudi za varnost dojenčkov: predpisi za kopalne mojstre ipd., tako da ne sme biti preveč :duda: naenkrat v vodi. Skratka, razčisti z njo, ker bo tako najbolje.
Sporoči, kako sta se zmenili, lahko tudi na privat.

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2005 10:01:50   
Maxica
Jaz hodim s svojim :duda: na plavanje v Ljubljano, kjer je voditeljica prav tako Nina. Po moje tudi ni hotela biti nesramna. Pokliči jo in ji vso stvar razloži, mislim, da ne bi smelo biti problema. Nama je, preden sva začela s tečajem, rekla, naj prideva enkrat kr na probo, brezplačno. Tako da mislim, da se bo dalo zmeniti. Pa srečno!:sloncek:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2005 10:29:10   
Anonimen
Pri nas v Kranju je bila tudi Nina...

(odgovor članu tinca_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2005 10:42:53   
Pupica
Mi smo tudi enkrat zboleli, pa nismo za to nič manj plačali, pa ni bla Nina:)-:)-
Ne resno, plačali smo 19.000 za kao 11 ur.
Mi smo enkrat manjkali, 2 x pa so odpovedali s strani kluba, zaradi bolezni.
Tisto kar so oni odpovedali, smo nadoknadili, kar smo sami manjkali pa ne:(
:kava::kava::racka::racka::kava::kava:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2005 19:59:11   
Mojca P.
No, midva sva pa uspela samo trikrat iti, potem smo pa zboleli (sesta bolezen, prehlad, vnetje useskov, pa spet prehlad).
19.000 se mi je zdelo cisto prevec, da bi jih kar tam pustila. Sem pa pisala kar na plavalno zvezo, da bi v naslednji skupini spet zacela in so ful prijazno odgovorili, da seveda:bravo:. No, prve tikrat nisva sla (ker sva tolikokrat prej bila), zdaj pa spet hodimo (obakrat je tecaj vodila Petra).
Res pa mi niso nic omenili, da imajo kak pravilnik v zvezi z manjaknjem, ampak so prej namignili, da smo pac izjeme, redek primer, ki lahko nadaljuje v drugi skupini.
Ti pa vsekakor priporocam, da vsaj povprasas (kar na mail) kaj in kako in seveda poudaris, da bi bila drugace hudo razocarana nad celotnim tecajem!! :rozica:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2005 8:31:39   
tinca_25
Nina pravi, da ni njena stvar, če sva zbolela, tečaj, ki je bil nama namenjen se je končal kljub temu, da nisva bila 10x tam, pač tako je.

Nini želim samo uspešen biznis še naprej!:bravo:

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2005 8:41:43   
Moyca_
ja pa pokliči ali pa piši če želiš res dalje hodit. Ker če boš pisala Dorici boš ga sigurno lahko končala- pa povej kako se je pogovarjala s tabo

plavanje@plavanje-dojenckov.com

pa piši in javi

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2005 10:07:36   
Anonimen
A je to povsod Nina Žepič?

(odgovor članu tinca_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.5.2005 10:58:00   
Moyca_
si pisala?

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.5.2005 12:38:11   
tinca_25
Plavanje dojenčkov v Dobrni organizira Športno društvo nova drulovka, tako da gospa Dorica Šajber ne more kaj dosti pomagat, je pa rekla da se bo pozanimala o zadevi!

(odgovor članu tinca_25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.5.2005 12:54:36   
Anonimen
Ja, Športno društvo Drulovka sta Damjan in Nina Žepič.

(odgovor članu tinca_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?